Les mytág zajímavosti

Les mytág https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/260203/mid_les-mytag-les-mytag-yhO-260203.jpg 4 734 156

Les mytág série

1. díl >

Vstupte do lesa, jenž dokáže zhmotnit postavy z vašich snů, ale i z drsné, dávno zapomenuté minulosti. Do lesa, který je tím větší, čím hlouběji se do něho ponoříte, a z něhož nemusí být návratu… Když se Steven Huxley po válce vrátí do rodného domu na okraji zdánlivě nevelkého lesa uprostřed anglického venkova, zjišťuje, že už nic nebude jako dřív. Otec, který se snažil neprostupný hvozd zkoumat a často do něj odcházel na několikatýdenní výpravy, za podivných okolností zemřel. A bratr Christian, druh z dětských her, jako by jeho posedlost zdědil. Kdo jsou tajemné postavy, které z lesa vystupují, a jsou vůbec z masa a kostí, nebo spíše z hlíny a větví? Čím víc se les brání Stephena pustit dovnitř, tím víc ho svými tajemstvími přitahuje. Osudově. Jeden z nejpodmanivějších, nejoriginálnějších románů britské fantastické literatury se po více než dvaceti letech vrací v revidovaném, nově ilustrovaném vydání doplněn předmluvou Neila Gaimana.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Fantasy

Vydáno: , Argo
Originální název:

Mythago Wood , 1984


více info...

Zajímavosti (1)

Chronologický pořádek série je následující (v závorce pořadí knih tak, jak byly vydány): novela Les kostí (3.); Brána ze slonoviny, brána z rohu (6.); Les mytág (1.); Avilion (7.); Lavondyss (2.); Hloubení (4.).
Povídky z knihy Les kostí a kniha Merlinův les aneb Kouzelná vidina se neodehrávají v Ryhopském lese a nezapadají tak do příběhového rámce série. (Vojta)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (1)

Připravované knižní novinky (17. - 23. 8.)

15.08.2015


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.