Labyrint zajímavosti

Labyrint https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51369/bmid_labyrint-6E4-51369.png 4 107 25

Rita se probudila ve tmě. Řetězy se jí zařezávají do rukou, tvrdá židle tlačí do zad. Netuší, jak se sem dostala. Možná ji unesli? Jak se vzápětí ukáže, stejně jsou na tom i čtyři další lidé. Student, stařičký důchodce, modelka a uprchlý vězeň. Někdo je uvěznil pod zemí. Proč? A co mají společného? Aby to zjistili, budou muset utéci ze smrtícího labyrintu pražské kanalizace, která skrývá mnohem víc, než kdo tuší. Pod víky kanálů začíná boj o život. Na zoufalé hrdiny čeká tlupa bezdomovců, která už ztratila pojem o tom, co je lidství. Bláznivý rytíř-knihovník, prchající před svou minulostí. Lidožroutská mafie Hluchých a mnohem víc... Hraje se podle drsných pravidel. Kdo se zastaví, zemře. Pouze zapomenutá válečná tajemství mohou přinést vysvětlení. To ale počká... hlavní je teď přežít.... celý text

Žánr:
Horory , Literatura česká , Fantasy

Vydáno: , Argo
více info...

Zajímavosti (4)

Kolem celé série nakonec vznikl i samostatný (mini)con – LabyrintCon. (pet-kyval)


V rámci série vznikla fanouškovská skupina ‘Sekta Labyrint‘, která se přímo podílela na tvorbě příběhů a na web ‘Labyrintu‘ vkládala různé připomínky, podněty a nápady, které byly samotným autorem postupně využívány pro jeho další tvorbu. (pet-kyval)


Labyrint začal vycházet před lety jako v českém prostředí průkopnický interaktivní internetový projekt, který se postupně přesunul na stránky jednoho z fantasy měsíčníků (Pevnost) a nakonec do klasické knižní podoby. (pet-kyval)


Ocenění

2011 - Aeronautilus (Kniha roku)