Dům na samotě zajímavosti

Dům na samotě https://www.databazeknih.cz/img/books/84_/84926/bmid_dum-na-samote-6Bt-84926.jpg 4 1554 416

Josef Bergman série

< 3. díl >

Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích. Při vyšetřování vyjde najevo, že oběť byla naposledy spatřena s bývalým Neliným přítelem. Dvě podobně provedené vraždy se nedávno staly v Praze, a tak není divu, že dosud poklidnou středočeskou vesnicí začne obcházet strach. Přesunul se sem z hlavního města sériový vrah? A kdo v noci chodí okolo mlýna, jako by tu něco hledal? Nyní je na inspektoru Bergmanovi, aby určil, zda se vodítko k případu neskrývá ve složitě propletených vztazích obyvatel obce, kde má téměř každý nějaké tajemství....... celý text

Zajímavosti (1)

Na motivy knihy byl v roce 2022 natočen film Dům na samotě. Režie Viktor Polesný, hlavní role hrají Luboš Veselý a Veronika Arichteva. (mauvais-ange)


Ocenění knihy (1)

2012 - Cena Jiřího Marka


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

Člověk si vždycky idealizuje to, co nemá.


Takhle se poznají praví přátelé. Pomůžou vám okamžitě, aniž by se vás ptali na důvody a hledali výmluvy, proč to nemůžou udělat.