Jeden plus jeden zajímavosti

Jeden plus jeden https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/289908/bmid_jeden-plus-jeden-rqf-289908.jpg 4 2012 522

Predstavte si, že máte príšerný život. Manžel od vás odišiel a na domácnosť neprispieva ani penny, vášho syna tínedžera šikanujú a dcéra, matematický génius, má možnosť nastúpiť na prestížnu školu pre nadané deti, ale vy si to nemôžete dovoliť. Aj kúpa obyčajnej rovnošaty by vás finančne položila, nieto školné. Taký je v skratke život Jess Thomasovej. Jedného dňa sa jej však do života pripletie zvláštna náhoda. V taxíku nájde zväzok bankoviek, patriaci arogantnému milionárovi Edovi Nichollsovi, ktorému Jess upratuje dom. Peňazí nie je veľa, pre Eda len pár drobných, no pre Jess by znamenali kľúč k vyriešeniu problémov. Mladá matka je zásadová a dobre vie, čo je správne, no rozhodne sa inak. V tej chvíli ešte netuší, ako jej tento človek zmení život.... celý text

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost, ale níže najdete ocenění a související novinky.


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (1)

50 nejčtenějších knih minulého roku (2016)

17.01.2017


Citáty z knihy (3)

Hovorila si, že niekedy je život len rad prekážok, ktoré treba pprekonať, podľa možnosti silou vôle...a rozhodla sa, že to zvládne. Väčšinu vecí zvládne. Koniec koncov nikto nemá zaručené právo na šťastie.


Zákon pravděpodobnosti v kombinaci se zákonem velkých čísel praví, že někdy musíte akci opakovat víckrát, abyste dosáhli kýženého výsledku. Čím víckrát to děláte, tím jste si blíž k cíli.


Jestli se mi po ní stýskalo? Chyběla mu jako vlastní končetina. Celé dny se snažil vyhýbat myšlenkám na ni, utíkal před směřováním vlastní mysli. Snažil se nepřipouštět si fakt, že mu ji připomíná všechno, s čím se setkává - jídlo, auta, postel... Několikrát se s ní před snídaní pohádal a tisíckrát vášnivě usmířil, než šel spát.