Hypotéza lásky zajímavosti

Hypotéza lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480622/bmid_hypoteza-lasky-IPa-480622.jpeg 3 41 9

Romantická komedie o dívce, která se snaží přijít na to, kým je. Caro je neuvěřitelně chytrá. Miluje vědu a stipendium na vysokou má v kapse. Čeho se jí však nedostává, je sebevědomí. Neustále o sobě pochybuje, takže když se doslechne o tom, že vědci testují pilulky, po jejichž užití se člověk stane pro své okolí neodolatelně přitažlivým, rozhodne se je vyzkoušet. To, co následuje, její nejistoty ale nerozptýlí. Má o ni její tajná láska zájem ze své vlastní vůle? Jsou její city ke kamarádce vedlejším účinkem?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)
Originální název:

The Love Hypothesis , 2020


více info...

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost, ale níže najdete ocenění a související novinky.


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

Pořád mi připadá, že ostatní mají víc zpráv, víc hovorů, víc upozornění než já. Všichni kolem mě neustále hledí do obrazovky, smějí se něčemu vtipnému ve svém rodinném chatu, slintají nad selfíčky svých lásek, naoko si stěžují na množství upozornění, které musí projít. A já tam jenom sedím a předstírám, že dělám totéž, i když jediní lidé, kteří by mi napsali, jsou se mnou v místnosti.


Ale to, co jsem se naučila, je, že některé věci by se neměli zkoumat pod mikroskopem a rozpitvávat. Čím více lásku analyzujeme, odkrýváme a redukujeme, tím víc ji rozbíjíme, jako to děláme s vesmírem pokaždé, když se až moc snažíme mu porozumět. A to je ono. To je hypotéza lásky. Celou tu dobu jsem ji měla přímo pod nosem.


Autorovy knížky

Laura Steven
anglická
2021  58%Hypotéza lásky

Kniha Hypotéza lásky je v

Právě čtených1x
Přečtených56x
Čtenářské výzvě12x
Doporučených3x
Knihotéce85x
Chystám se číst85x
Chci si koupit17x
dalších seznamech2x