Hejno havranů zajímavosti

Hejno havranů https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475883/bmid_hejno-havranu-B2m-475883.png 4 466 99

Havraní bratrstvo série

1. díl >

Autorčin milostně laděný román je směsicí erotiky, pomsty, tajemství a hledání pravdy. Hlavní protagonistkou fascinujícího příběhu je Cecílie Hornerová, dcera majitele továrny, která je nucena pracovat v otcově závodě v Triple Falls, a to ze dvou důvodů: aby nepřišla o jmění a aby mohla finančně podporovat svou matku, s níž se Cecíliin otec Roman Horner před mnoha lety rozvedl. Významnou roli v celém příběhu hrají její nejlepší kamarádka Christy a Sean s Dominikem. Milenecké vztahy mezi Cecílií a těmito muži se postupně začnou komplikovat. Navíc se dozvídá, že mají co do činění se spolkem havraního bratrstva. Je to tajné uskupení, o kterém se toho mnoho neví. Cecílie musí začít jednat. Chce dostat odpovědi na nezodpovězené otázky. Závěr první části je překvapivý, a tak jistě budete chtít vzít do ruky druhou část tohoto díla, abyste zjistili, jak vše dopadne.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Erotika

Vydáno: , Red
Originální název:

Flock , 2020


více info...

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost, ale níže najdete ocenění a související novinky.


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (8)

Své představě o mučednictví jsem uvěřila, protože jsem jí chtěla věřit, a vypěstovala jsem si to nejmasochističtější ro- mantické srdce, což mělo za následek mou nemoc.


Všichni jsme vinni tím, co se stalo – a všichni si odpyká- váme svůj trest. Byli jsme lehkomyslní a nerozvážní, protože jsme si mysleli, že naše mládí nás činí nezničitelnými a hříchy se nás nedotýkají. A na to jsme také doplatili.


Ale je čas přiznat spíš sobě než komukoli jinému, že kvůli způsobu, jakým jsem se nechala formovat, a kvůli mužům, kteří mě utvářeli, bráním sama sobě v šanci na normální a zdravý vztah.


Více citátů z knihy najdete u autora.

Štítky knihy

pro ženy erotika tajemství pravda a lež pomsta erotické romány

Autorovy další knížky

Kate Stewart
americká
2021  83%Hejno havranů
2022  88%Exodus
2022  79%Kluk napravo
2023  83%Vysněný cíl

Kniha Hejno havranů je v

Právě čtených12x
Přečtených610x
Čtenářské výzvě51x
Doporučených41x
Knihotéce368x
Chystám se číst341x
Chci si koupit54x
dalších seznamech8x