Fangirl zajímavosti

Fangirl https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225809/bmid_fangirl-9v7-225809.jpg 4 1290 292

Ačkoli jsou až na fyzickou podobu každá úplně jiná, Cath odjakživa sdílela se svým dvojčetem Wren všechno: oblečení, trápení s rodiči i vášeň pro knížky o mladém kouzelníkovi Simonu Snowovi. Jenomže teď obě nastupují na vysokou školu a Wren poprvé nechala Cath na holičkách – nechce s ní bydlet na koleji. Potíž je v tom, že Cath na rozdíl od sestry není právě společensky zdatná. Jejím přirozeným prostředím je internet, kde se nemusí nikomu dívat z očí do očí a kde tisíce fanoušků nadšeně čtou její povídky ze světa Simona Snowa. A to je svět na hony vzdálený bludišti školních budov, v němž číhají nástrahy v podobě všech možných fobií, děsivých spolubydlících s neodbytnými kamarády a profesorek tvůrčího psaní, které o fanfikcích nechtějí ani slyšet. Co ale Cath zbývá než zachovat klid a nedat se?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

Fangirl , 2013


více info...

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost, ale níže najdete ocenění a související novinky.


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (4)

(...) je to jako kdyby John Lennon psal s... Taylor Swiftovou místo s Paulem McCartneym. Nefandi si tolik, podotkla Cath. Nejsi zdaleka tak hezkej jako Taylor.


Wear whatever. Wear something that doesnt have Simon Snow on it, so that people wont assume your brain stopped developing when you were seven.


Theres nothing more intoxicating than creating something from nothing. Creating something from yourself.


Více citátů z knihy najdete u autora.