Elementum zajímavosti

Elementum https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/316859/bmid_elementum-OpW-316859.jpg 4 104 46

Elementum série

1. díl >

Největším problémem Alexandra Summerse byla blížící se maturita. Nebo aspoň do doby, než se mu život obrátil naruby. Vše začne příchodem neznámého cizince. Alex se dozví, že je potomkem jedné z nejstarších, dávno zaniklých civilizací, jež vládla nejen politickou, ale také magickou mocí. Přesněji všemi silami přírody. Tato civilizace ale ve skutečnosti nezmizela. Už po tisíce let se skrývá mimo zraky lidstva a nyní se nachází ve velké krizi. Alex je nucen chopit se svých povinností a nově objevenou říši ochránit. Jenže s tajemstvím jeho minulosti odhalí i zdrcující pravdu o vlastní rodině. Jeho rodiče jsou už dávno mrtví a úhlavním nepřítelem se stává jeho vlastní bratr, kterého musí porazit.... celý text

Zajímavosti (4)

První verze textu knihy byla cca o sto stran kratší než ta finální, která nakonec byla vydaná. (JirkaDitt)


Popis staveb v říši byl v úplně původním rukopisu jiný. Bylo tam sice, že stavby jsou směsicí stavebních technik různých kultur, ale většina z nich byla spíše japonského stylu. Při prvních úpravách to bylo pozměněno. (JirkaDitt)


Kniha měla původně vyjít na konci září 2016, kvůli dlouhé redakční práci se ale její vydání přesunulo na 11.listopadu.
Těchto pár týdnů se bohužel stalo osudným. 25.října 2016 autorovi zemřela milovaná pra-babička a vydání knihy se tedy nedožila. (Patrik.L9)


Autor začal knihu psát už v 16ti letech. Po jejím dopsání ale trvalo dva roky, než našel nakladatele a téměř další rok, než prošla redakcí. Kniha vyšla v jeho necelých 21 letech. (Patrik.L9)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (2)

Elementum II. má obálku a trailer

25.03.2018

Elementum - blíží se pokračování!

19.11.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.