Drsný spasitel zajímavosti

Drsný spasitel https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406710/bmid_drsny-spasitel-PMY-406710.jpg 4 686 110

Nevím, kdy to lidé podělali úplně, ale řekl bych, že pohár přetekl, když ukřižovali Krista. Myslím podruhé. Století válek mezi lidmi a bytostmi z Druhé strany reality změnilo svět. Možná je to jen zvláštní muž bez paměti, možná démon, netvor s okem nadaným vlastní zlověstnou inteligencí, který hledá odpověď na otázku, kdo vlastně je. Ve světě, kde jsou lidé jen trpěnými hosty, chovným dobytkem k ukojení chutí věčně hladových stvůr, jsou někdy zapotřebí i silnější zbraně, než je brokovnice nebo granátomet ... Poutník hledající pravdu, vlastní minulost a svou ukradenou duši se nezastaví před ničím. Konec lidstva se blíží a on je ten, kdo apokalypse otevírá cestu. Zabránit jí může jen tvor zrozený z utrpení - Drsný spasitel.... celý text

Žánr:
Literatura česká , Sci-fi , Fantasy

Vydáno: , Triton
více info...

Zajímavosti (3)

Druhá část rozhovoru s Jaroslavem Šetkem, režisérem adaptace Drsného spasitele, o jejím vzniku: https://multiverzum.sk/jaroslav-setek-v-rozhovoru-podrobne-o-tvorbe-drsneho-spasitele/ (Liborec)


První část rozhovoru s Jaroslavem Šetkem, režisérem adaptace Drsného spasitele, o jejím vzniku: https://multiverzum.sk/jaroslav-setek-o-nataceni-drsneho-spasitele-mira-nam-dal-volnou-ruku/ (Liborec)


Chystá se film podle scénáře, který napsal sám pan Žamboch. Více informací na fanouškovských stránkách: http://www.mz-fans.cz/taxonomy/term/16

Momentálně se na startovači vybírají finance na podporu filmu: https://www.startovac.cz/projekty/drsny-spasitel/ (orson)