Bod G zajímavosti

Bod G https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112680/bmid_bod-g-3Rp-112680.jpg 2 3 0

Víte, co ještě nevíte o sexu a erotice? Kniha z jedné z nejprodávanějších autorek podle New York Times. Panenství, anální sex, nevěra, sexuální hračky, to jsou jen některá témata, která ve své knize rozvíjí v USA velmi populární černá autorka Zane. V knize ovšem nenajdete jen pustou teorii, nýbrž skoro samé dopisy od skutečných lidí, mužů i žen, kteří během let žádali Zane o radu. Byla mezi nimi např. kazatelova žena, která se obávala zatracení, dívka, co si nevěděla rady s panenstvím, homosexuální pán nebo dáma s přebytkem sexuální energie. Zane je zkrátka velmi zkušená psycholožka, která dokáže nejen poradit, ale ještě k tomu i pořádně nažhavit. Nejlépe se přesvědčíte, když si tuhle pikantní knížku prostě přečtete.... celý text

Literatura naučná
Vydáno: , Columbus (ČR)
Originální název:

Dear G-Spot , 2007


více info...

Zajímavosti (2)

Upozornění na straně 5:

Jste-li sexuálně utlačované, potlačujete-li svou sexualitu, nebo máte-Ji jakékoli sexuální potíže, odložte, prosím, mou knihu a pomalu od ní odstupte. Na vás je až příliš žhavá. (dotek)


Věnování na straně 5:

Věnováno všem ženám - mladým, ve středních letech i těm postarším -, které stále věří tomu, že na tomto světě jsme proto, abychom „obsluhovaly" muže. Kéž tato kniha osvobodí vaše kundičky, oprostí vaši mysl od okovů sexuálního útisku, a kéž vás přinutí uvědomit si, že máte právo šukat po svém. (dotek)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.

Štítky knihy

sex erotika sexualita orgasmus

Autorovy knížky

Zane
americká
2008  40%Bod G

Kniha Bod G je v

Přečtených3x
Doporučených1x
Knihotéce10x