opic 12 profil

☰ menu
opic 12

fanouš Vrána

1978 · muž · Pardubický kraj · statistiky

Aktivní: 19.04.2024 15:44 (poprvé 20.01.2014)
Body:1 367
Palce za komentáře: 3 089 · 2 722 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Moře klidu
Moře klidu
Emily St. John Mandel
Můj bratr
Můj bratr
Karin Smirnoff
Harlekýnovy miliony
Harlekýnovy miliony
Bohumil Hrabal
Krasosmutnění
Krasosmutnění
Bohumil Hrabal

Kdo jsem

opic 12
opic 12
opic 12

Čtu !!! :-D
Hmm.No jasně tos nás dostal.Co bys asi tak dělal ty šulíne na Databázi plný knížek,když se tady propíraj od rána do večera.Čet.To jsme zvědavý co z něj ještě vypadne za perly ?

Dobrá,dobrá.Tak to teda zkrátím i když jsem to neměl v plánu.

Takže jsem v polovině románu.Otevřu okno.Svítí sluníčko.Venku řvou nějací opeřenci.Zavírám okno.S tím čerstvým ozonem se to nemá tak přehánět.Klíííííííd.Jakobych slyšel Mirečka z básníků.

Křeslo.Záložka.Noha přes nohu.Střih....

Nádech.Přičichnutí.Stránky v nejlepších letech.Hotový štramandy.Výdech.Áááách.Dneska by to šlo.No jistě na to by Tě užilo Janku.Čichání v pravidelných dávkách opakuji.Častěji očichávám čerstvé patřičně nové.Antikvariátové jsou jako dělané na abstáky.Svým způsobem mají i ty svoje nepopiratelné nezaměnitelné a létama zaarchivované prověřené kouzlo.Francouzské.Ročník 1905.No jistě.To tu dlouho nebylo.

Tak dál.Nebudeme se zdržovat maličkostmi.

Opět tedy čtu.Prokládám nějakým teplým mokem (hlavně v zimních měsících) někdy šustím s pytlíkem gumových medvídků nebo něčích podobným.Aneb každej se nějak dopuje.Děj je někdy náročnej tak jako strmý svah při pretěkách.Paradoxně někdy to zas valíte při strmým klesání to když nestíháte otáčet stránky v zatáčkách.Tak to jakoby zázrakem není chut na jakékoliv rozptýlení natož myšlenky na kus toho žvan...ehm pokrmu.



Záložka.Poslední kapitola pro dnešek.Ještě na rozloučenou jen tak zběžně zašustit mezi stránkama.Akt loučení je u konce.Tak zase zítra...Odkládám na čestné místo.

Ne fakt :-)))))))))))))))))))) kromě toho chodím do práce,čistím si zuby,jdu se vyvenčit občas na vzduch,auto vrní po nákupech,mezi tím to proložím špagetama nebo něčím jiným,když zrovinka jím a nebo dělám něco podobnýho,večerní aktivity nebo různé praktiky.Jednoduše skoro tak jako většina normálních lidí :-D

...a pak jako pro změnu taky zase někdy čtu :-)