Knihomolka_M profil

☰ menu
Knihomolka_M

Marvík Obecný

žena · statistiky

Aktivní: 18.06.2023 01:32 (poprvé 18.10.2020)
Body:22
Palce za komentáře: 32 · 39 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Dcera zimy
Dcera zimy
Vladimíra Šebová
Čtyři mrtvé královny
Čtyři mrtvé královny
Astrid Scholte
Noční cirkus
Noční cirkus
Erin Morgenstern
Prohnilé město
Prohnilé město
Leigh Bardugo

Kdo jsem

Napsala bych sem něco jako ,nestrpím zde homofoby ani rasisty,' ale jelikož jsem stále ještě nepřišla na to, jak takoví bezohlední lidé mohou existovat, počká to. Mimochodem, seznam mých osobních nepřátel je sice již zaplněný, ale pro tebe se místo vždy najde. Tak si dávej pozor na jazyk. Doporučuji ti na to ale pěkně rychle zapomenout, protože jinak by tvé jméno skončilo mezi Zdíkem Duškem a tou dva roky starou majonézou, co mě straší při mých nočních náletech na ledničku. A to fakt nechceš.

Abych byla přesná, ono ,užívání života' je dost obsáhlý pojem. Můžeš pod ním najít například trollování na fórech a dávání se do řeči s náhodnými kolemjdoucími s poznamenávání jich až do konce života zdarma, ale i intelektuálské činnosti jako četba a kreslení. Pravděpodobně nikoho nepřekvapí, že stvoření ženského pohlaví mého věku má nejradši fantasy. Ukázka pro mě dokonalé knihy je stoprocentně Šest vran s Prohnilým městem.

Zdravím!

Říkat mi můžeš, jak chceš, i když preferuji oslovení Marvík. Tahle přezdívka je pouhou zkomoleninou pár slabik, ale dost vystihuje mou nepochopitelnou, ve špatném slova smyslu myšleno, povahu. Jsem jen další nezletilé dítě, které si užívá života, když ještě může (, i když jednou stejně skončí stará a single).