FrancaisQueen profil

☰ menu
FrancaisQueen

Věra Eleonora

žena · statistiky

Aktivní: 07.02.2018 16:28 (poprvé 06.10.2017)
Body:4
Palce za komentáře: 2 · 1 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Vinnetou I
Vinnetou I
Karel May
Čáry života
Čáry života
Veronica Roth
Pasažérka
Pasažérka
Alexandra Bracken
Volání netvora
Volání netvora
Patrick Ness

Kdo jsem

Milí uživatelé Databáze knih,

právě jste se proklikali na profil vášnivé knihomolky, milovnice přírodopisu a češtiny, opovrhovatelky chemie, milovnice Paříže a všeho francouzského, nositelky černého oblečení a věrné Tolkienovy čtenářky. Zkrátka - vítejte u Věry Eleonory, dále jen FrancaisQueen či Lorraine. V krajních případech El, Eli, Leo nebo Věrka, Věruška.

Žiju knihama. Knihy jsou něco, co miluji a milovat budu. Vlastním přes 150 titulů a věřím, že se má sbírka bude i nadále rozrůstat. Podstatnou část mé knihovny tvoří fantasy a YA, ale to neznamená, že bych neměla ráda i jiné žánry. Takový Verne, Dostojevskij či Nesbø určitě není k zahození.

Další část mé osobnosti tvoří láska ke zvířatům. Již nějakou tu dobu jsem nepozřela ani kousek masa, jsem vegetariánka. Takže bych oceňovala, kdybyste přede mnou nebásnili o řízcích ze psa.

A ještě zmíním hudbu.... rock je život, metalem žiju! Just In Bobr a One Erection se můžou jít zahrabat...



Pokud mě budete chtít sledovat i na jiných sociálních sítích, můžete mě najít na wattpadu a instagramu (kde ale nejsem příliš aktivní) jako FrancaisQueen (na ig _francaisqueen_), nebo na Goodreads jako Princess_of_Books