Daky profil

☰ menu
Daky

Pavlína Kulhavá

1999 · žena · Kraj Vysočina · statistiky

Aktivní: 08.07.2023 12:10 (poprvé 30.12.2018)
Body:17
Palce za komentáře: 23 · 0 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Pětka u moře
Pětka u moře
Enid Blyton
Pětka na Pašeráckém vršku
Pětka na Pašeráckém vršku
Enid Blyton
Co když jsme to my
Co když jsme to my
Becky Albertalli
Dvě věže
Dvě věže
J. R. R. Tolkien

Kdo jsem

Jsem dvacetiletý introvert ženského pohlaví, který nesnáší pocit samoty a odcizení, miluje sanitky a jejich zvuk, kočky a havrany. Zastávám názory, které nejsou pro většinu lidí přípustné. Vnímám smrt jako něco, co patří k životu a je potřeba. Uznávám eutanazii a s ní spjatou myšlenku, že člověk, který umírá si smí říct o smrt v den, kdy je podle něj nejšťastnější.

Jsem detailista, který vyžívá v psychologických a utopických románech. Na druhou stranu nemám v lásce romance, avšak zvládnu ocenit dobrou knihu.

Žiji svůj život podle určitých teorií, které nechci překročit. Nemám v povaze se ptát proč. Většinou přijímám věci jako fakt. Prostě to tak je a přes to nejde vlak.

Neumím mluvit na veřejnosti a s lidmi. Závidím všem, kteří si umí najít kamarády a oslovit ostatní. Nesnáším všechny ty lidi, kteří zvládnou vyjít ven a dělat něco, při čemž je ostatní sledují. Štvou mě lidi, kteří si umí jít zařizovat věci rovnou a nepotřebují k tomu hodinové připravování a přehrávání všech možných konců rozhovoru. Závidím jim a nesnáším je protože to chci taky umět.