zvěřina
štítky
57 knih
Úprava zvěřiny 1936, kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Zvěřina 2007, kolektiv autorů
Obsáhlá kuchařka, přeložená z německého originálu, o úpravě, rychlé pokrmy, recepty. Detailní informace o surovinách, přísadách, pracovní postupy. více
Myslivecký kalendář 1980 1979, kolektiv autorů
Myslivecký kalendář pro rok 1980. více
Kuchařka - Zvěřina, ryby, mořští živočichové 1993, Vladimír Doležal
Kuchařka obsahuje recepty na tolik oblíbenou zvěřinu, recepty na ryby a mořské živočichy. více
Myslivecký kalendář 1971 1970, kolektiv autorů
Myslivecký kalendář, vycházející každoročně, pro rok 1971. Plný příběhů z lovu a stopování, obsahující informace o střelných lovných zbraních a nástrahách, s kuchařskými recepty z divoké zvěře, s nápady a radami k mysliv... více
Vznešenost lovu a kuchařského umění 1991, Zdeněk Dvořáček
Lov od antiky k současnosti, druhy lovné zvěře, recepty a rady ke zpracování ulovené zvěře. více
Myslivecký kalendář 1973 1972, kolektiv autorů
Každoročně vycházející myslivecký magazín, brožura, kalendář - rok 1973. více
Zvěřina 2022, Matthias F. Mangold
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je li... více
Myslivecký magazín 3 1969, Miroslav Šedivý
Sestavil kolektiv myslivců, lesníků, novinářů, fotografů a kreslířů. 07-047-69 více
Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů 2004, Lenka Mahelová
Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní... více
Magazín pro myslivce a rybáře 1991 1990, kolektiv autorů
Magazín pro myslivce a rybáře 1991. více
Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni 2006, Oldřich Dufek
V kuchařce ZVĚŘINA A LAHODNÁ MASA VE ZDRAVÉ KUCHYNI najdeme řadu skvělých receptů z masa zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, z masa telecího, skopového i pštrosího. více
100 a 1 zvěřinových jídel 1993, Ladislav Nodl
Recepty na zvěřinová jídla více
Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny 2002, kolektiv autorů
Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny. více
Myslivecká kuchařka 1998, Bohumil Hronek
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Myslivecké pochoutky od Huberta 2002, Jiří Poláček
Kniha obsahuje 150 receptů a rady pro přípravu zvěřiny. více