zvěřina
štítky
57 knih
Moderní myslivecká kuchařka 2007, Zdeněk Schejbal
Zdeněk Schejbal je dlouholetým aktivním myslivcem a také zkušeným šéfkuchařem. Tato zajímavá kuchařka přináší nový moderní pohled na využití zvěřiny v kuchyni. Autor vychází přitom ze zásad zdravé kuchyně, využívá dostup... více
Myslivecký kalendář 1971 1970, kolektiv autorů
Myslivecký kalendář, vycházející každoročně, pro rok 1971. Plný příběhů z lovu a stopování, obsahující informace o střelných lovných zbraních a nástrahách, s kuchařskými recepty z divoké zvěře, s nápady a radami k mysliv... více
Myslivecká kuchařka 1998, Bohumil Hronek
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů 2004, Lenka Mahelová
Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní... více
Myslivecký kalendář 1973 1972, kolektiv autorů
Každoročně vycházející myslivecký magazín, brožura, kalendář - rok 1973. více
Zvěřina 2007, kolektiv autorů
Obsáhlá kuchařka, přeložená z německého originálu, o úpravě, rychlé pokrmy, recepty. Detailní informace o surovinách, přísadách, pracovní postupy. více
Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni 2006, Oldřich Dufek
V kuchařce ZVĚŘINA A LAHODNÁ MASA VE ZDRAVÉ KUCHYNI najdeme řadu skvělých receptů z masa zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, z masa telecího, skopového i pštrosího. více
Myslivecký magazín 3 1969, Miroslav Šedivý
Sestavil kolektiv myslivců, lesníků, novinářů, fotografů a kreslířů. 07-047-69 více
Kuchařka - Zvěřina, ryby, mořští živočichové 1993, Vladimír Doležal
Kuchařka obsahuje recepty na tolik oblíbenou zvěřinu, recepty na ryby a mořské živočichy. více
Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny 2002, kolektiv autorů
Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny. více
Magazín pro myslivce a rybáře 1991 1990, kolektiv autorů
Magazín pro myslivce a rybáře 1991. více
Vznešenost lovu a kuchařského umění 1991, Zdeněk Dvořáček
Lov od antiky k současnosti, druhy lovné zvěře, recepty a rady ke zpracování ulovené zvěře. více
Speciality myslivecké a rybářské kuchyně 2002, Zdenka Horecká
Kniha je kuchařkou k přípravě zvěřiny, ale také ryb, ve které naleznete mnoho oblíbených, známých i méně známých receptů a mnoho skvělé inspirace pro pestrý jídelníček. Obsahuje recepty na polévky, přípravu kapra na 100 ... více
Vznešenost lovu a kuchařského umění : 165 receptů : zvěřinová kuchařka 2008, Jaroslav Slavíček
Nabízíme vám pohled do zákulisí kuchařského umění od dob antických až po dnešek, se zvláštním zřetelem na pokrmy ze zvěřiny. Celkem 165 receptů i netradiční přípravu zvěřiny. více
Zvěřina 2022, Matthias F. Mangold
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je li... více
Připravujeme zvěřinu 1979, Zdeněk Prošek
V úvodu autor informuje o stahování, škubání a kuchání zvěřiny, o jejím nakládání, přípravě mořidla apod. Uvádí předpisy na úpravu srnčí, jelení, daňčí, mufloní a černé zvěře, zajíce, divokého králíka, bažanta, koroptve,... více
100 a 1 zvěřinových jídel 1993, Ladislav Nodl
Recepty na zvěřinová jídla více
Úprava zvěřiny 1936, kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Myslivecký kalendář 1980 1979, kolektiv autorů
Myslivecký kalendář pro rok 1980. více
Myslivecká kuchyně pro labužníky 2001, Pavel Martin
Speciality nejen ze zvěřiny na 184 způsobů KNÍŽKY DOSTUPNÉ KAŽDÉMU Svazek 178 Edice Praktické recepty, svazek 24 více