zvěřina

štítky

57 knih


Moderní myslivecká kuchařka 60% Moderní myslivecká kuchařka 2007, Zdeněk Schejbal

Zdeněk Schejbal je dlouholetým aktivním myslivcem a také zkušeným šéfkuchařem. Tato zajímavá kuchařka přináší nový moderní pohled na využití zvěřiny v kuchyni. Autor vychází přitom ze zásad zdravé kuchyně, využívá dostup... více


Myslivecký kalendář 1971 0% Myslivecký kalendář 1971 1970, kolektiv autorů

Myslivecký kalendář, vycházející každoročně, pro rok 1971. Plný příběhů z lovu a stopování, obsahující informace o střelných lovných zbraních a nástrahách, s kuchařskými recepty z divoké zvěře, s nápady a radami k mysliv... více


Myslivecká kuchařka 0% Myslivecká kuchařka 1998, Bohumil Hronek

Popis knihy není zatím k dispozici. více




Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů 0% Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů 2004, Lenka Mahelová

Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní... více


Myslivecký kalendář 1973 0% Myslivecký kalendář 1973 1972, kolektiv autorů

Každoročně vycházející myslivecký magazín, brožura, kalendář - rok 1973. více


Zvěřina % Zvěřina 2007, kolektiv autorů

Obsáhlá kuchařka, přeložená z německého originálu, o úpravě, rychlé pokrmy, recepty. Detailní informace o surovinách, přísadách, pracovní postupy. více


Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni 0% Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni 2006, Oldřich Dufek

V kuchařce ZVĚŘINA A LAHODNÁ MASA VE ZDRAVÉ KUCHYNI najdeme řadu skvělých receptů z masa zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, z masa telecího, skopového i pštrosího. více


Myslivecký magazín 3 0% Myslivecký magazín 3 1969, Miroslav Šedivý

Sestavil kolektiv myslivců, lesníků, novinářů, fotografů a kreslířů. 07-047-69 více


Kuchařka - Zvěřina, ryby, mořští živočichové 0% Kuchařka - Zvěřina, ryby, mořští živočichové 1993, Vladimír Doležal

Kuchařka obsahuje recepty na tolik oblíbenou zvěřinu, recepty na ryby a mořské živočichy. více


Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny 0% Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny 2002, kolektiv autorů

Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny. více


Magazín pro myslivce a rybáře 1991 0% Magazín pro myslivce a rybáře 1991 1990, kolektiv autorů

Magazín pro myslivce a rybáře 1991. více


Vznešenost lovu a kuchařského umění % Vznešenost lovu a kuchařského umění 1991, Zdeněk Dvořáček

Lov od antiky k současnosti, druhy lovné zvěře, recepty a rady ke zpracování ulovené zvěře. více


Speciality myslivecké a rybářské kuchyně 0% Speciality myslivecké a rybářské kuchyně 2002, Zdenka Horecká

Kniha je kuchařkou k přípravě zvěřiny, ale také ryb, ve které naleznete mnoho oblíbených, známých i méně známých receptů a mnoho skvělé inspirace pro pestrý jídelníček. Obsahuje recepty na polévky, přípravu kapra na 100 ... více


Vznešenost lovu a kuchařského umění : 165 receptů : zvěřinová kuchařka 0% Vznešenost lovu a kuchařského umění : 165 receptů : zvěřinová kuchařka 2008, Jaroslav Slavíček

Nabízíme vám pohled do zákulisí kuchařského umění od dob antických až po dnešek, se zvláštním zřetelem na pokrmy ze zvěřiny. Celkem 165 receptů i netradiční přípravu zvěřiny. více


Zvěřina % Zvěřina 2022, Matthias F. Mangold

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je li... více


Připravujeme zvěřinu 0% Připravujeme zvěřinu 1979, Zdeněk Prošek

V úvodu autor informuje o stahování, škubání a kuchání zvěřiny, o jejím nakládání, přípravě mořidla apod. Uvádí předpisy na úpravu srnčí, jelení, daňčí, mufloní a černé zvěře, zajíce, divokého králíka, bažanta, koroptve,... více


100 a 1 zvěřinových jídel 0% 100 a 1 zvěřinových jídel 1993, Ladislav Nodl

Recepty na zvěřinová jídla více


Úprava zvěřiny 0% Úprava zvěřiny 1936, kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Myslivecký kalendář 1980 0% Myslivecký kalendář 1980 1979, kolektiv autorů

Myslivecký kalendář pro rok 1980. více


Myslivecká kuchyně pro labužníky 0% Myslivecká kuchyně pro labužníky 2001, Pavel Martin

Speciality nejen ze zvěřiny na 184 způsobů KNÍŽKY DOSTUPNÉ KAŽDÉMU Svazek 178 Edice Praktické recepty, svazek 24 více