zelenina

štítky

261 knih


Medvídek Pú - Dá si někdo mrkvičku? 84% Medvídek Pú - Dá si někdo mrkvičku? 2005, Walt Disney

Králíček právě sklidil svoji úrodu a napadlo ho, že by mohl nabídnout něco ke snědku i kamarádům. Ale už jste viděli jíst Medvídka Pú mrkvičku nebo okurku? Tak si určitě přečtěte, jak to všechno dopadlo. více


Fitness Brokolice v kuchyni - Veganská kuchařka pro sport a hubnutí 86% Fitness Brokolice v kuchyni - Veganská kuchařka pro sport a hubnutí 2017, Magdalena Nácovská

Fitness Brokolice v kuchyni vám přináší recepty na snadná, chutná a zdravá jídla podporující přirozené hubnutí. Naučíte se vařit z rostlinných surovin a zjistíte, jak konzumace veganských pokrmů ovlivňuje zdraví, duševní... více


Konzervace a ukládání potravin v domácnosti 74% Konzervace a ukládání potravin v domácnosti 1976, Karel Půhoný

Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, ... více




Vitamíny z domova i zdaleka 83% Vitamíny z domova i zdaleka 1982, Dagmar Lánská

Bylinky, naťové koření a jejich použití v kuchyni, vitamíny, výživa, světové kuchyně, zelenina a ovoce. více


Co vyprávěla houpací síť 94% Co vyprávěla houpací síť 2014, Jiří Šandera

Volné pokračování oblíbených POHÁDEK Z KOUZELNÉ ZAHRADY zavádí malé čtenáře opět do zahrady, ve které rostliny prožívají se svými kamarády Juráškem a Kačenkou jedno dobrodružství za druhým. Rostlinky tentokrát pořádají v... více


Ovocné a zeleninové nápoje 83% Ovocné a zeleninové nápoje 1988, Vladimír Kott

Domácí výroba nápojů z ovoce a zeleniny. Šťávy, mošty, sirupy, džusy, mixované a míchané nápoje, čaje, vína, likéry, octy, aj. Třetí vydání. více


Mystický léčitel: Šťáva z řapíkatého celeru 83% Mystický léčitel: Šťáva z řapíkatého celeru 2020, Anthony William

Další kniha Anthonyho Williama z řady Mystický léčitel seznamuje s neuvěřitelnou schopností celerové šťávy výrazně zlepšit zdravotní stav na všech úrovních. Šťáva z řapíkatého celeru léčí miliony lidí po celém svě... více


Léčení stravou - Zázračné léčení syrovou stravou 93% Léčení stravou - Zázračné léčení syrovou stravou 2010, Kristine Nolfi

V naší době má zdraví větší význam než kdykoliv předtím! Je tím jediným kapitálem, který máte! Co však děláte pro to, abyste si zdraví zachovali? více


Vaříme pro vegany: 100% požitek, 0 % zvířat 73% Vaříme pro vegany: 100% požitek, 0 % zvířat 2015, Martin Kintrup

Barevné, trendy a naprosto snadné: přesně takové musí být veganské vaření! V této knize najdete spoustu nových receptů na lahůdky, jež se obejdou bez potravin živočišného původu. Věřte, že boloňské špagety s tempehem, te... více


Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny 83% Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny 2017, kolektiv autorů

Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, kt... více


Špenát 93% Špenát 2005, Lenka Požárová

Stručná kuchařka z nové edice obsahuje jednoduché recepty na jídla připravená ze špenátu. Recepty jsou nápadité, z dostupných surovin a nenáročné na přípravu. Originální recepty na chutné pokrmy. více


Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem 83% Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem 2010, Maria Dallen

Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deod... více


Zelenina, moje láska 80% Zelenina, moje láska 2013, Marcel Ihnačák

V druhé knize šéfkuchaře Marcela Ihnačáka Zelenina, moje láska se spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly věnované jejím jednotlivým druhům přesvědčí i ty nejzarytější masožravce, aby ochutnali nádherné výtvory z c... více


Co vám doktoři neřeknou 80% Co vám doktoři neřeknou 2002, Helmut Wandmaker

Kniha důrazně apeluje na vhodnost přijímání syrové stravy, což dokumentuje množstvím příkladů a příslibem pevného zdraví. více


Kuchyňská zahrádka bez odpadu 80% Kuchyňská zahrádka bez odpadu 2020, Katie Elzer-Peters

Zužitkujte zbytky zeleniny, pecky, semínka a spoustu dalšího . Už nemusíte vyhazovat vršky mrkví, snítky koriandru, spodní část salátu a zelí a pecky z avokáda. V této knize se totiž dozvíte, jak se dají znovu zužitkova... více


Zeleninová mísa 87% Zeleninová mísa 1969, kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Chřest 92% Chřest 2006, Lenka Požárová

Padesát předpisů na předkrmy, saláty, polévky, hlavní jídla a především zeleninové směsi pečené i nepečené, jejichž hlavní složku tvoří chřest. Jednoduché recepty s dostupnými ingrediencemi, přehled surovin, doba příprav... více


Smoothies - Zelené koktejly 84% Smoothies - Zelené koktejly 2015, J.J. Smith

10 dní detoxikace. Už vícekrát se na trhu objevily příručky k ozdravení či zhubnutí na bázi zeleninových koktejlů. Tato metoda tělesné úlevy a regenerace je jednou z mála skutečně funkčních, a proto čas od času vycházej... více


Rajčata 84% Rajčata 2008, Lenka Požárová

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inov... více


Zahrada na jednom metru čtverečním 68% Zahrada na jednom metru čtverečním 2015, Mel Bartholomew

Toužíte mít malou zeleninovou zahrádku? Láká vás mít vlastnoručně vypěstované čerstvé bylinky, květiny a zeleninu? Jste začátečníci, bydlíte ve městě nebo jen máte málo prostoru? Zajímají vás nové pěstitelské metody? Pok... více