zavařování a nakládání potravin
štítky
75 knih
Pečeme, zavařujeme 1992, Karel Šeda
Brožura uvádí předpisy k přípravě moučníků a konzervování ovoce a některých druhů zeleniny. více
Zavařování ovoce a nakládání zeleniny 1930, A Pospíšilová
Zavařování ovoce a nakládání zeleniny. Sestavila A. Pospíšilová. Nakladatelství Karel Borecký, Praha - Karlín. Knihtiskárna Karla Smolíka, Praha - Podolí. Edice: Zlatá kniha domácnosti, svazek II. více
Zavařování sladké a pikantní 1996, Dr. Oetker
Obecně platné návody i speciální rady o tajemství zavařování.Jsou zde hlavně nové tehniky a nové recepty. více
Zavařujeme bez chemie 2002, Olga Drahotínská
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Zavařování. Podle našich babiček i moderně 2017, Růžena Přibylová
Zavařování je zábava! Naše babičky zavařily, co jim o klobouček zavadilo. Tedy nejen plody, které vypěstovaly na zahradě, ale i dary divoké přírody jako jsou šípky, dřínky, trnky, hloh ale i fialky, růže, puškvorec. Vědě... více
Hospodaříme s potravinami 1967, Anna Straková
Příručka seznamuje s hlavními vlastnostmi potravin a se zásadami, jak je uskladňovat, jak s nimi zacházet, aby váhové a nutriční ztráty byly co nejmenší, jak a čím upravit chuť pokrmů a jak vhodně využít zbytků. více
Konzervujeme ovoce a zeleninu 1999, Eva Paulovičová
V knize najdeme jednoduché a časově nenáročné recepty na konzervování a přípravu různých zavařenin z lehko dostupných surovin. Vyrobte si kompoty z ovoce i zeleniny, džemy, marmelády, rosoly, povidla, protlaky, ovocné šť... více
Zavařování a nakládání - Lahodné zásoby do spíže 2018, kolektiv autorů
Vychutnejte si lahodné ovoce a skvělou zeleninu skleničku po skleničce! Zavařené, nebo nakládamé jsouli tyto lahůdky připraveny s láskou, chutnají ještě lépe! Do sklenic můžete uschovat lahodné chutě a vůně letní zahrady... více
Jak uchovávat potraviny 2011, Gabriele Lehari
Příručka radí, jak správně uchovávat, skladovat, konzervovat, zmrazovat, sušit, nakládat, zavařovat či kandovat různé druhy potravin. více
Domácí konservace v plechovkách 1948, Jan Havelka
Ing. Jan Havelka: Domácí konservace v plechovkách - ovoce, zelenina, maso, drůbež, ryby. více
Marmelády - domácí delikatesy 2014, kolektiv autorů
Tato rada vám přináší báječný výběr praktických a neodolatelných receptů nejenom na hamburgery, ale i na makronky, cupcakes a muffiny a na marmelády. Dozvíte se nejen ingredience, ale i správný postup a vše, co pro přípr... více
Zavařeniny 2005, Eva Večeřová
Edice: Sada české kuchyně. více
Zavařeniny a džemy 1994, Jacqueline Bellefontaine
Jacqueline Bellefontaine a Judith Ferguson: Zavařeniny a džemy. Více než 70 receptů. Velká kniha o zavařování. Rejstřík: zavařenina, marmeláda, džem, sirup, pomazánka, čalamáda, rosol, omáčka, čatní, povidla, kompo... více
Džemy a zavařeniny - 50 snadných receptů 2014, Mario Grazia
Pro kvalitní konzervování ovoce a zeleniny musíte začít s nejvybranějšími ingrediencemi, vypěstovanými nebo koupenými v pro ně nejpříhodnější době. Tehdy si můžete s kuchařkou Džemy a zavařeniny připravit např. meruňkový... více
Varíme, pečieme, zaváráme 1964, Ľudmila Dullová
Základy správné výživy, přes 600 receptů rozdělených dle ročních období. více
Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti 1897, Čeněk Vorlíček
Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti. Praktické, snadno pochopitelné poučení, jak lze v cukru neb octě zavařovati, zapařovati, v lihu nakládati a kompoty, povidla, hu... více
Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme 1997, Lea Filipová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Konzervujeme jednoducho a dobre 2001, Mária Hajková
Možno tiež povedať aj zdravo. V knihe nájdete veľké množstvo osvedčených receptov na spracovanie ovocia, zeleniny a mäsa... více
Zavařujeme 1970, Juliana A. Fialová
Vedle přehledu různých způsobů konzervování ovoce a zeleniny obsahuje příručka předpisy k upotřebení a ukládání jednotlivých druhů. více
Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti 2007, Ján Silvester Kaščák
Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický... více