vaření
štítky
186 knih
Smíme dál? aneb Vaříme s Vlastou 1991, Marcela Němečková
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Jak jsme vařili a jedli – Knížka pro vzpomínání a procvičování paměti 2018, Klára Cingrošová
Interaktivní aktivizační kniha pro seniory a všechny, kteří o ně pečují. Kniha navazuje na Knížku pro vzpomínání a procvičování paměti a Vlastivědnou knížku pro vzpomínání a procvičování paměti a opět propojuje procvičov... více
Velká kniha skvělých nápadů 2000, neznámý - neuveden
Tato kniha obsahuje návod ke zhotovení více než sta zajímavých předmětů, které můžete vyrábět v tech dnech, kdy musíte zůstat doma. Naučíte se také dělat rozličné obrázky, hry, dárky, maškarní kostýmy. Můžete si podle ní... více
Houbařský atlas s osvědčenými kuchařskými recepty 2004, Miroslav Smotlacha
Nepostradatelný průvodce pro každého houbaře i kuchaře. Obsahuje podrobný popis jednotlivých druhů hub, jejich výskyt a dobu růstu. 2. vydání více
Rady a tipy pro kuchařky 1998, Christine France
Více než 2000 chytrých nápadů a řešení běžných problémů v kuchyni. Praktické a přehledné. více
Žahúři v Jindřichově Hradci 2012, Sabina Langerová
Receptury chutné už při čtení vlastně provázejí kulinářské dějiny dvora jindřichohradecké růže, podzámčí i obcí. Jsou regionální, ale přitom v mnoha ohledech společné té či oné historické epoše celé české kotliny. Ingred... více
Rodinná kuchařka 2005, kolektiv autorů
Recepty, které zítra budou klasikou. Pestrá nabídka pro každého Přes 350 jednoduchých receptů s mnoha obměnami a tipy na přílohu a vhodný nápoj včetně označení pokrmu pro milovníky klasiky nebo ostrých pokrmů, pro dět... více
Lahodná drůbež 2020, Karla Pelikánová
Drůbeží maso je velice oblíbené a vyhledávané. Dokonale se snoubí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodný a jemný med či smetanu. V naší nové kuchařce objevíte recepty, podle nichž připravíte rychl... více
Bez tuku a chutně 2006, Lenka Strnadová
Více než 250 receptů plných chutí a vůní - ještě nikdy vám zdravé jídlo tak nechutnalo. Úplný přehled nutričních hodnot u každého receptu. Stovky krásných barevných fotografií. Podle našich nízkotučných jídelníčků vyk... více
Disney Princezna - Kuchařka 2023, kolektiv autorů
Jste připraveni čarovat v kuchyni? S těmito zábavnými a snadnými recepty zvládnou i začínající kuchaři uvařit kouzelně lákavé pokrmy, jako jsou vejce na pánvičce podle Lociky, polévka sedmi trpaslíků, kuřecí prsty kmotři... více
Španělská kuchyně 1999, neznámý - neuveden
Šumění Středozemního moře, vynikající španělská kuchyně, co víc si můžeme přát? Chcete si na specialitách pochutnat nejen o dovolené? Tato kuchařka vám to umožní. Budete překvapeni snadnou přípravou typických pokrmů j... více
Houby - Výborné recepty z hub 2015, Miloš Kučera
Edice Receptář 2/2015 - obsahuje: -Vynikající recepty na jídla z hub. -jak houby uchovat k pozdějšímu použití, -jak pěstovat houby na substrátech a na dřevě, -vypěstujte si nejúčinnější léčiv... více
100 slaných a sladkých receptov 2018, kolektiv autorů
Po úspechu prvotiny Sladké pokušenie prichádza ďalší výber overených receptov prispievateľov obľúbeného kulinárskeho portálu Varecha. sk. Tentoraz prináša o niečo pestrejšiu zostavu receptov, ku ktorej by sa hodil pod... více
Prima vařečka 4 2004, kolektiv autorů
Téměř čtyřista receptů z oblíbeného pořadu televize Prima Tescoma prima vařečka - čtvrtý svazek. více
Radčina kuchařka bez lepku – slavnosti 2019, Radka Vrzalová
Zvládáte každodenní bezlepkové stravování, ale rádi byste svůj jídelníček obohatili i ve sváteční dny? Třetí kniha známé autorky vám přináší na 120 nových receptů, které zpestří vaši slavnostní tabuli. Získáte inspiraci,... více
Brambory - Labužnický klub 1999, neznámý - neuveden
Co všechno vězí v "obyčejných" bramborách, jak je lze mnohostranně upravit, to předvádějí mistři 5 světových středisk kuchařské školy Le cordon-bleu. Mezi 35 recepty si můžete vybrat rychle připravené přílohy, polévky, n... více
Kuchařská kniha vaření a pečení 2011, Zdenka Horecká
Kniha je rozdělena na: Předkrmy, polévky, maso, zadělávaná zelenina - omáčky, saláty, brambory a těstoviny, houby a zelenina, moučníky. více
S vareškou dvoma tisícročiami. Kapitolky z dejín bratislavskej kuchyne s receptami našich predkoch 2008, Vladimír Tomčík
O kuchyni Keltov, Rimanov, Slovanov, cez noblesu korunovačných slávností, pôstne zvyky, ľudové zábavy, poľovačky, víno, viechy a šampanské či kaviarensky život. více
Itálie očima labužníků 2002, Hans Joachim Döbbelin
Itálie je domovem přírodní kuchyně, která se dnes těší mimořádné vážnosti. Poskytuje člověku lahodnou vůni čerstvé zeleniny, požitek z pečeného nebo grilovaného masa či ryb, nenahraditelnou chuť těstovin, olivového oleje... více
Vaříme s vtipem a fantazií 2010, kolektiv autorů
Jak vykouzlit v kuchyni za pár minut a pár drobných výtečné jídlo, vám poradí tato obsáhlá kuchařka. Nabízí 1001 originálních, a přesto jednoduchých receptů a jejich variací. Naleznete zde nápadité dobroty k aperitivu, p... více