těstoviny
štítky
78 knih
Nudle, špagety & spol. 1999, Pavla Momčilová
Tato brožurka přináší recepty na těstovinová jídla, ve kterých lze použít jak těstoviny z bílé mouky, bezvaječné těstoviny nebo těstoviny celozrnné, případně z tvrdé pšenice, těstoviny bezlepkové, pohankové, kukuřičné, s... více
Špagety s vtipem a fantazií 2009, neznámý - neuveden
Kuchařku Špagety díky nápaditým deskám v knihovně nikdo nepřehlédne. Uvnitř se skrývá více než 130 různých receptů na špagetové pokrmy. Vybírat lze z rozmanitých variací: těstoviny s bylinkami, zeleninou, vejci, sýrem, s... více
Nudle 2012, kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více
Těstoviny pokaždé jinak 2008, kolektiv autorů
Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro lehkou a velmi rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více
Těstoviny 2005, kolektiv autorů
V knize najdete oblíbenou klasiku, ale i některé neobvyklé pokrmy s rybím masem a zeleninou. V úvodu jsou uvedeny informace i tom, jak se připravují a vaří různé druhy těstovin, i základní předpisy na nudlové těsto, výva... více
Těstoviny 1993, Anne Willan
Recepty s těstovinami , správné zásady úpravy. více
Těstoviny 2002, kolektiv autorů
Těstoviny: chutné omáčky, saláty a zapečené těstoviny pro tvořivé vaření. více
Těstoviny - 55 osvědčených receptů 2008, kolektiv autorů
55 osvědčených receptů Omrzela vás nabídka blízké pizzerie? Uvařte si chutné těstoviny doma! Mezi 55 osvědčenými recepty najdete nápady na rychlé večeře i velké rodinné oslavy. Vyberte si tradiční italské přísady, jako j... více
Těstoviny - snadno a rychle 1992, Lenka Kozderková
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Vaříme z těstovin a rýže 2005, Jiří Kareš
Těstoviny a rýže v naší kuchyni. více
Talianske cestoviny 2013, Momi Alvarez
Kuchárska kniha na prípravu cestovín? Veď je to také jednoduché! A s radami od pravého Taliana ešte chutnejšie! Pripravte si doma penne, farfalle, tortelliny, tagliatelle, orechiette či gnocchi. Staňte sa odborníkom na v... více
Moučníky, dezerty - pokrmy z těstovin a rýže 1992, Oldřich Dufek
Popis knihy není zatím k dispozici. více
50 omáček na těstoviny 2007, Cornelia Schinharl
Skutečně vysněný pár: těstoviny s jakýmkoli množstvím omáčky. Bez ohledu na to, zda těstoviny, špecle nebo asijské nudle – u 50 nových, mezinárodních omáčkových specialit najde každý druh nudlí svého partnera: ohnivá váš... více
Rychlá těstovinová jídla 2012, kolektiv autorů
Také rádi slyšíte, že se k večeři podávají těstoviny? Představujeme vám nejoblíbenější těstovinová jídla z celého světa - od klasického italského pesta po singapurské nudle s krevetami-, která se mohou i na vašem stole o... více
Těstoviny 1993, kolektiv autorů
Většina receptů pochází z italské kuchyně, najdeme tu však i pokrmy s příchutí asijské exotiky a také "Spätzle" - tradiční těstoviny švábské kuchyně. více
Domácí těstoviny a jídla z nich 2009, Zdenka Horecká
Velká, celobarevná kuchařka. Moderně pojatá, každý recept je vyobrazen na celostránkové fotografií. Těstoviny, halušky, noky i pirohy, každý je zná, každý z nás ví jak chutnají, ale jen tato kniha Vám ukáže nové kombinac... více
1 těstoviny - 50 omáček - Lehké jídlo na každý den 2016, Martin Kintrup
Sen se stává skutečností – bez těstovin už ani ránu! Nad 50 novými recepty k omáčkám na těstoviny zaplesá srdce každého milovníka italské „pasty“. Najdete tu rychlé salsy a pesta i pomalu dušené omáčky, italskou klasi... více
Magická chuť cestovín 2014, Vladimír Horecký
Jedlá z cestovín majú dlhoročnú tradíciu nielen v T aliansku, ktoré sa považuje za domovskú krajinu cestovín, ale aj u nás. Už naše staré mamy dokázali pripraviť z cestovín veľmi chutné slané, ale aj sladké jedlá. Cestov... více
Omáčky na těstoviny 2017, kolektiv autorů
Milujete těstoviny tak, že byste je mohli jíst každý den? S chutí do toho! Klasické omáčky na těstoviny, výrazné omáčky s italskými sýry nebo rafinované těstoviny s rybami a mořskými plody, masem či zeleninou - v našich ... více
Lahodné omáčky k masu a těstovinám 2007, David Joachim
Autor kombinuje základní italské omáčky (omáčka rajčatová, bazalkové pesto, omáčka Alfredo, omáčka sýrová) nejen s těstovinami , ale i s rybami, masem, drůbeží, zeleninou atd. Kniha doplněna řadou fotografií uvedených ... více