syrová strava, raw
štítky
50 knih
RAW pro zdraví a krásu 2016, Jitka Adamová
Představte si, jak před vás pokládám neodolatelný dortík. Neodolatelně krásný a neodolatelně dobrý. Vy si pochvalujete jedinečnou chuť toho, co vzhledem i konzistencí připomíná cheesecake (čti čískejk), a vyzvídáte, kdež... více
Raw detox 2016, Judita Wignall
Ať už potřebujete jeden nebo dva dny na to, abyste svoje tělo pročistili po dovolené, na které jste si dopřávali, nebo celý měsíc, abyste svoje tělo znovu nastartovali, Raw detox obsahuje jednoduché a chutné recepty, kte... více
Zdravá výživa pro starého nebo nemocného psa - Syrová strava BARF 2010, Swanie Simon
Knížka je určena všem majitelům nemocných psů a pak psů, na nichž se již projevují známky stáří se všemi svými neduhy. Autorka těží při psaní knížek o problematice krmení psů syrovou stravou z více než 25leté zkušenosti ... více
Gurmánská živá strava - 155 receptů 2014, Růžena Wegener
Již pátý titul v edici živé stravy nakladatelství IFP Publishing přináší tentokrát nový typ receptů - a to recepty gurmánské. Autory jsou Růžena a Andreas Wegenerovi, kteří žijí v Německu, ale knihu napsali exkluzivně v ... více
Jídlo jako lék 2005, Edgar Cayce
Jak se stravovat, aby jsme zůstali dlouho zdraví a vitální? Které jídla nám škodí a které prospívají? Vynikající rady nejslavnějšího amerického léčitele E. Cayceho více
Tajemství všech nemocí 2003, Helmut Wandmaker
Vrať se ke zdravým původním pokrmům, pak se okamžitě zbavíš nadváhy! Staneš se štíhlým a také jím zůstaneš i bez hladovek. Krevní tlak se ti sníží na ideální hodnoty. Hladiny tuků a cholesterolu v krvi zaniknou. Můžeš za... více
Živá strava jednoduše a levně 2015, Lisa Viger
Živá strava. Skutečné úspory. Ihned. Rádi byste do svého jídelníčku zařadili více živé stravy (raw food), nebo na ni přešli úplně, ale její příprava se vám zdá časové náročná a suroviny drahé? Chcete se dozvědět, jak ... více
Sladká rawmance - Tajemství nejbáječnějších raw dezertů 2015, Veronika Klamtová
Sladká rawmance je kuchařka, jakou svět neviděl. Na rozdíl od pohádkové jitrnice je ale opravdová, jen trochu jiná. Ať už patříte ke špičkovým cukrářům, nebo se uměním sladké tečky zabýváte jen krátce pootevře vám dveře ... více
Raw kuchařka 2015, Dunja Gulin
Syrová strava je ještě něco víc než jen smoothies a strouhané mrkve. Stále více a více lidí se obrací na syrovou stravu, aby jim dodala energii, posílila imunitní systém, vyčistila jejich kůži, pomohla zhubnout a zůstat ... více
Škola živé stravy - easy raw food 2011, Anna Hýžová
Škola živé stravy je pohledem do kuchyně syrové - živé stravy, jídla jsou upravována pouze ze syrových, tepelně neupravovaných surovin. Jsou cestou ke zdravému životnímu stylu, ke zdraví a vitalitě. Je to právě živá stra... více
RAW veganské nepečení 2016, Emily Von Euw
Kuchařka plná raw, bezlepkových, veganských, lahodných a hříšně sladkých sušenek, dortů, tyčinek a cupcaků. Emily Von Euw, tvůrce populárního blogu „This Rawsome Vegan Life“, připravuje pohoštění, které je tak fenomen... více
Jídlem proti rakovině 2015, Clare Shaw
Průměrně jednomu člověku ze tří je v dnešní době diagnostikována rakovina. Tato nevítaná novina pak ovlivní život nemocného a způsobí mu množství duševních, emočních i tělesných obtíží. Mezi ně se řadí změny tělesné váhy... více
RAW - Živá strava 2016, Lynelle Scott-Aitken
Syrová strava, živá strava neboli raw food či vitariánství je způsob stravování, jehož základ spočívá v co nejšetrnější úpravě potravin, aby se v jídle i pití zachovalo maximum vitamínů, minerálů, enzymů a dalších výživn... více
Léčení syrovou stravou 2015, Jenny Ross
Věděli jste, že borůvky prospívají našemu srdci a mozku? Slyšeli jste o tom, že omega-3 mastné kyseliny zlepšují naši schopnost soustředění? Tušili jste, že opuncie normalizuje hladinu krevního cukru a léčí potravinové a... více
Nejzdravější výživa - Šokující pravda o vaší stravě 2002, Helmut Wandmaker
Knížka je určena všem, kteří si považují vlastního zdraví a není jim lhostejné, co přijímají společně se stravou. Zabývá se účinky vaření na potraviny, léčivými schopnostmi syrové stravy a mnohými nepravdami o potravinác... více
Jezte zeleně 2015, Joachim Mutter
Zapomeňte na mýty o stravování: Nejlepší léčitelé na Vašem talíři mají zelenou barvu, rostou ve volné přírodě, nejsou tepelně zpracováni a obsahují velké množství chlorofylu. Nemusíte tomu uvěřit – prostě to vyzkoušejte!... více
Zdravé dobroty: Slané i sladké 2017, Henrietta Inmanová
Zdravé dobroty jsou plné inspirativních receptů, podle kterých můžete připravovat sladké i slané pamlsky zcela bez lepku, mléčných výrobků a rafinovaného cukru. V první části Zdravých dobrot ukáže vyučená cukrářka Henri... více
36 Smoothies pro duši 2015, Julia Gruber
V tomto balíčku najdete 36 báječných receptů na krémová smoothies z čerstvých bylin, ovoce a zeleniny. Smoothies mohou být sametově červená, tmavě zelená nebo křiklavě oranžová; rozpouštějí se na jazyku, zahřívají žalude... více
Výhonky a mikrozelenina - 70 prvotřídních superpotravin z vlastní kuchyňské zahrádky se 40 kreativními recepty pro vitalitu a zdra 2018, Angelika Fürstler
Pro pěstování výhonků a mikrozeleniny vůbec a jejich používání v kuchyni hovoří řada pozitiv. Obsahují vitamíny, bílkoviny, minerály a spoustu dalších prospěšných látek, které náš organismus velmi ocení, zvláště v zimě. ... více
Predpis na zelené smoothie 2016, Victoria Boutenko
Za posledných 200 rokov prešla ľudská strava v západnom svete skutočne dramatickou zmenou. Táto výrazná zmena jedálnička má svoje počiatky v priemyselnej revolúcii. Ľudia postupne prestávali jesť čerstvé zelené potraviny... více