ovocné šťávy

štítky

28 knih

NápojeNápoje2006, Vincent Gasnier

Univerzální ilustrovaný průvodce všemi typy nápojů – zahrnuje bílá vína svěží a suchá, plnokrevná červená, proslavené a ušlechtilé a přitom soudobé koktejly, známé i méně známé druhy piv, sektů, aperitivů, destilátů, lik... více


Nápoje pro imunituNápoje pro imunitu2010, Ellen Hodgson Brown

Koktejly - nebo také "smoothies" - posilují imunitní systém, jenž chrání organizmus před působením škodlivých mikroorganizmů.Obsahují vyvážené množství vitaminů a minerálních látek potřebných v boji proti bakte... více


Domácí nápoje pro zdraví - Léčivé limonády, ovoce, byliny, plody, jedlé květyDomácí nápoje pro zdraví - Léčivé limonády, ovoce, byliny, plody, jedlé květy2017, Radmila Zrůstková

Voda je fenomén, díky němuž může na Zemi existovat život. Tato výpravná kniha přináší inspirace, jak z ní vytvořit jednoduché domácí nápoje pro zdraví. Najdete zde řadu způsobů, jak spojit lahodnou chuť ovoce, bylin, plo... více




Domácí výroba moštůDomácí výroba moštů2006, Miloš Hanousek

Kniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen, kromě t... více


Děláme si sami víno rybízové, jahodové, šípkové, trnkové, révové a jiná ovocná vína, šťávy a moštyDěláme si sami víno rybízové, jahodové, šípkové, trnkové, révové a jiná ovocná vína, šťávy a mošty2002, Helena Uhrová

Příručka uvádí přehled i chemické složení hlavních druhů ovoce vhodného k získávání šťáv a nejčastější způsob jejich zpracování. Uvádí technologické úkony k získávání a výrobě šťáv jak pro přímou konzumaci tak i technolo... více


DžusyDžusy2005, Judith Millidge

Publikace zahrnuje přes 200 receptů na chutné, zdravé a výživné nápoje z ovocných a zeleninových šťáv. Některé mají léčivé účinky, jiné působí protistresově či doplňují chybějící energii (zejména rekonvalescentům nebo tě... více


Zázračný džúsZázračný džús2014, Paavo Airola

Liečivé a blahodárne účinky džúsov na ľudské zdravie a ich použitie pri rôznych chorobách. Najrýchlejší a najbezpečnejší spôsob chudnutia. Skutočné prípady vyliečenia rôznych chorôb. Užívanie džúsov pri špecifickom zdrav... více


Děláme si sami slivovici, meruňkovici, hruškovici, jablkovici a jiné ovocné destiláty, vína, šťávy a sirupyDěláme si sami slivovici, meruňkovici, hruškovici, jablkovici a jiné ovocné destiláty, vína, šťávy a sirupy2002, Helena Uhrová

Tato knížka chce nejen informovat veřejnost, jaké ovoce a jakým způsobem zpracovávat, ale i čeho se v jednotlivých technologiích vyvarovat, případně jak některé chyby napravit. více


Medoviny, sirupy, šťávyMedoviny, sirupy, šťávy1998, Jitka Pachlová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Letní ovoce v kuchyniLetní ovoce v kuchyni2004, kolektiv autorů

110 receptů Šťávy, marmelády, džemy, dezerty, koláče, bowle. Nejlepší recepty, jak snadno a rychle připravit chutné pokrmy z jahod, malin, ostružin, třešní, reveně, meruněk, broskví, borůvek, rybízu, mirabelek, švestek, ... více


Ovocné šťávy, vína a likéryOvocné šťávy, vína a likéry1997, Heinrich Thonges

Připravte si šťávu, víno nebo likér. Autor ukazuje vyzkoušené, lehce použitelné a spolehlivé metody, aby se začátečníci vyhnuli možným chybám, a popisuje použité pomůcky. více


O nápojích od A do ZO nápojích od A do Z1970, Pomněn Matuška

Autor popisuje různé nápoje nealkoholické i s alkoholem, k jejichž přípravě jsou vhodné především domácí suroviny. Příprava různých nápojů z ovoce, zeleniny, hroznů, mléka a destilátů. více


Výroba nápojů z ovoceVýroba nápojů z ovoce1975, kolektiv autorů

Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilát... více


2