ovoce

štítky

251 knih


Jablečná kuchařka 75% Jablečná kuchařka 2014, Melissa Pettito

Jablko je pro nás Středoevropany asi to nejběžnější ovoce. Tato jedinečná kuchařka nabízí 365 vynikajících jablečných receptů, pečlivě vybraných tak, aby odpovídaly svátkům, ročním obdobím a měsícům v roce. Prostě aby ja... více


Konzervovanie a mrazenie v domácnosti 100% Konzervovanie a mrazenie v domácnosti 1985, Jaroslav Balaštík

Možností konzervování ovoce a zeleniny je mnoho a liší se od sebe způsobem, změnami,které jsou při konzervaci nevyhnutelné a dobou trvanlivosti. Přitom je důležité, aby konzervování bylo laciné, rychlé, nenáročné a aby ... více


Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek 85% Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek 2019, Kamila Procházková

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen př... více




Ovoce v teplé i studené kuchyni 80% Ovoce v teplé i studené kuchyni 1992, Alice Pinková

155 předpisů na kuchařské zpracování 23 druhů ovoce více


Revoluce v hubnutí 90% Revoluce v hubnutí 2020, Ivana Hasalová

Je to tak jednoduché a nemusíte své tělo trápit drastickými dietami. Stačí jednou týdně držet půst s omezením na vybrané pokrmy. Půst je tradiční a osvědčený prostředek k očištění těla a odstranění nahromaděných škodliv... více


Zázračná superpotravina kokos: Přes 100 receptů a tipů na jídlo a krásu 70% Zázračná superpotravina kokos: Přes 100 receptů a tipů na jídlo a krásu 2017, Brynley King

Kokosové ořechy představují ryzí superpotravinu. Kokosová voda, cukr, dužina, kokosová mouka, mléko a v neposlední řadě kokosový olej jsou absolutně všestranné poklady. Kniha přináší více než 100 receptů a tipů pro krásu... více


Pěstujeme rybíz, angrešt a jostu 85% Pěstujeme rybíz, angrešt a jostu 2002, Ludmila Dušková

Praktické rady pro pěstování nejoblíběnějšího drobného ovoce na našich zahrádkách - rybízu, angreštu a josty. Příručka je určená nejširší pěstitelské veřejnosti a přináší odpovědi na mnoho otázek spojených s pěstováním ... více


Co rostlo u babičky na zahradě - Tradiční odrůdy 100% Co rostlo u babičky na zahradě - Tradiční odrůdy 2013, Jan Novák

Publikace o dříve využívaných druzích a odrůdách, které téměř upadly v zapomnění. Autor představuje rostliny u nás historicky pěstované (např. lebeda zahradní, kerblík třebule, sevlák cukrový ad.) a nechybí ani pozapomen... více


Nejchutnější ovocné koláče na každou příležitost 80% Nejchutnější ovocné koláče na každou příležitost 2014, Patrik Jaros

Šťavnaté ovocné moučníky pečené na plechu i ve formě můžete připravovat pro rodinu i hosty během sezony, kdy dozrává jeden druh ovoce za druhým, a z mraženého a konzervovaného ovoce po celý rok. V knize najdete vyzkoušen... více


Léčba výživou 93% Léčba výživou 1994, Karel Červený

Autoři knihy Drahomíra Červená a Karel Červený jsou známí propagátoři zdravého způsobu života, ke kterému patří také správný výběr a složení stravy. Protože se naše tělo vlastně buduje z toho, co sníme, je vhodné věnovat... více


Ovocné koktejly - Ovocné, krémové a plné vitamínů 93% Ovocné koktejly - Ovocné, krémové a plné vitamínů 2013, neznámý - neuveden

Ovocné koktejly je příručka z rady kuchařských knih, po kterých rádi sáhnete v případě čekané i nečekané návštěvy. Nejen v letním horku vám přijdou vhod zdravé a v poslední době velmi oblíbené ovocné koktejly, jejichž zá... více


Zavařujeme po celý rok 73% Zavařujeme po celý rok 1982, Lea Filipová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Ovoce - Rady pěstitelům 67% Ovoce - Rady pěstitelům 2005, Radoslav Šrot

Všechno, co zajímá pěstitele ovoce, a to začátečníky i pokročilé, je shrnuto v knize Ing. Radoslava Šrota, který v odpovědích na otázky radí, jak ovoce ošetřovat, rozmnožovat a chránit před chorobami a škůdci. I zkušeněj... více


Mražený jogurt – Poháry s mraženými jogurtovými krémy 80% Mražený jogurt – Poháry s mraženými jogurtovými krémy 2014, neznámý - neuveden

Ať už se mražený jogurt (frozen yogurt) podává jako krémové osvěžení v letních měsících, nebo jako zakončení jídla o několika chodech v kteroukoli roční dobu, tak jedno je jisté – tahle lahůdka v poháru s různými přelivy... více


Grilujeme nejen v přírodě 87% Grilujeme nejen v přírodě 1998, Stanislav Moravec

Rady jak připravovat potraviny nejen na grilu,ale i na ohni. Recepty na grilování zvěřiny, uzenin, ryb, běžných mas, ovoce a zeleniny. více


Ovoce a zelenina ve skle 80% Ovoce a zelenina ve skle 1972, Marie Havelková

288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů. 2. vydání. více


Smoothies na zahřátí 87% Smoothies na zahřátí 2018, Eliq Maranik

Pro každé roční období. Smoothies jako životní styl. Smoothies jedině v létě? Tak to už dávno neplatí! Nyní mají sezonu po celý rok. Hřejivá ovocná smoothies, doplněná bylinkovými čaji a ochucená kořením, vám ráno doda... více


Moučníky a cukroví 87% Moučníky a cukroví 1971, Oldřich Zeman

Obrazová kuchařka na moučníky a cukroví z čerstvého ovoce. více


Saláty 200 nejlepších receptů 93% Saláty 200 nejlepších receptů 2010, Alice Storey

Saláty mohou být jak jednoduchou přílohou, která se podává k hlavním chodům - k masu nebo k rybě, tak báječným hlavním jídlem samy o sobě, lehkým obědem, rychle připravenou zdravou večeří, případně poslední zajímavou teč... více


Jídlo z naší zahrádky 87% Jídlo z naší zahrádky 2010, kolektiv autorů

Kniha JÍDLO Z NAŠÍ ZAHRÁDKY vám poradí! V abecedně řazeném přehledu nejběžnějších druhů ovoce a zeleniny vám připomene způsob pěstování každého z nich a pak vám nabídne množství fantastických receptů, které z nich můžete... více