ovoce

štítky

251 knih


Ovoce a zelenina ve skle 80% Ovoce a zelenina ve skle 1972, Marie Havelková

288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů. 2. vydání. více


Mražený jogurt – Poháry s mraženými jogurtovými krémy 80% Mražený jogurt – Poháry s mraženými jogurtovými krémy 2014, neznámý - neuveden

Ať už se mražený jogurt (frozen yogurt) podává jako krémové osvěžení v letních měsících, nebo jako zakončení jídla o několika chodech v kteroukoli roční dobu, tak jedno je jisté – tahle lahůdka v poháru s různými přelivy... více


Smoothies na zahřátí 87% Smoothies na zahřátí 2018, Eliq Maranik

Pro každé roční období. Smoothies jako životní styl. Smoothies jedině v létě? Tak to už dávno neplatí! Nyní mají sezonu po celý rok. Hřejivá ovocná smoothies, doplněná bylinkovými čaji a ochucená kořením, vám ráno doda... více




Saláty 200 nejlepších receptů 93% Saláty 200 nejlepších receptů 2010, Alice Storey

Saláty mohou být jak jednoduchou přílohou, která se podává k hlavním chodům - k masu nebo k rybě, tak báječným hlavním jídlem samy o sobě, lehkým obědem, rychle připravenou zdravou večeří, případně poslední zajímavou teč... více


Jídlo z naší zahrádky 87% Jídlo z naší zahrádky 2010, kolektiv autorů

Kniha JÍDLO Z NAŠÍ ZAHRÁDKY vám poradí! V abecedně řazeném přehledu nejběžnějších druhů ovoce a zeleniny vám připomene způsob pěstování každého z nich a pak vám nabídne množství fantastických receptů, které z nich můžete... více


Nejchutnější ovocné koláče na každou příležitost 80% Nejchutnější ovocné koláče na každou příležitost 2014, Patrik Jaros

Šťavnaté ovocné moučníky pečené na plechu i ve formě můžete připravovat pro rodinu i hosty během sezony, kdy dozrává jeden druh ovoce za druhým, a z mraženého a konzervovaného ovoce po celý rok. V knize najdete vyzkoušen... více


Ovocné koktejly - Ovocné, krémové a plné vitamínů 93% Ovocné koktejly - Ovocné, krémové a plné vitamínů 2013, neznámý - neuveden

Ovocné koktejly je příručka z rady kuchařských knih, po kterých rádi sáhnete v případě čekané i nečekané návštěvy. Nejen v letním horku vám přijdou vhod zdravé a v poslední době velmi oblíbené ovocné koktejly, jejichž zá... více


Dědeček má opět slovo 90% Dědeček má opět slovo 1994, Susanne Bruns

Dalších sto osvědčených rad a nápadů pro zahrádkáře. více


Čerstvé ovoce a dezerty 100% Čerstvé ovoce a dezerty 2009, kolektiv autorů

Předpisy na rozmanité pokrmy - snídaně, saláty, rychlé dezerty, moučníky a krémy, jejichž hlavní součástí je ovoce. Recepty jsou doplněny údaji o výživových hodnotách. více


Pečieme s láskou 5 100% Pečieme s láskou 5 2009, Dr. Oetker

52 originálnych receptov s ovocím. Prvé vydanie. více


Džusový půst 100% Džusový půst 1991, Paavo Airola

Fakta, pravdy a pověsti o půstu - Kdy se postit - Jak provádět půst - a jak ne - Proč je džusový půst lepší než obyčejný půst - Jak přerušit půst - Přirozená ztráta nadměrné váhy - Navrácené zdraví Podrobné in... více


Vaření III 80% Vaření III 1969, Maryna Klimentová

Další svazek seznamuje dívky a mladé ženy se základními druhy potravin, které potřebují k přípravě pokrmů. Jsou to tuky, brambory, zelenina, luštěniny, houby, ovoce, obiloviny a základní těsta. více


Ako konzervovať ovocie 100% Ako konzervovať ovocie 1980, Ján Silvester Kaščák

Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát více


Za studena lisované šťávy 90% Za studena lisované šťávy 2019, Cinzia Trenchi

Máte rádi ovoce a zeleninu? Nebo naopak hledáte způsob, jak byste svou stravu mohli obohatit? Tato kniha je plná nápadů a receptů, jak toho můžete dosáhnout. Obyčejné rajče můžete proměnit na skvělý a chutný koktejl, kt... více


Houby a lesní plody 100% Houby a lesní plody 2015, Reinhardt Hess

Různorodé recepty – Houby a lesní plody můžete zavařovat, nakládat, vařit z nich běžné pokrmy nebo lahůdky pro zvláštní příležitosti. Ať už je nasbíráte sami, nebo koupíte čerstvé na trhu – jsou to skutečné poklady pro k... více


Sušení ovoce a zeleniny 70% Sušení ovoce a zeleniny 1993, Marie Martinovská

Sušení ovoce a zeleniny v elektrických sušičkách.141 návodů na zpracování ovoce. více


Ovoce a zelenina ve výživě člověka 100% Ovoce a zelenina ve výživě člověka 1988, kolektiv autorů

Kniha seznamuje čtenáře s biologickými zvláštnostmi základních druhů ovoce a zeleniny, jejich léčivými a nutričními vlastnostmi. Obsahuje četné předpisy na přípravu jídel. U jednotlivých druhů jsou doplněny významné odrů... více


Ovocné a zeleninové speciality 100% Ovocné a zeleninové speciality 2007, Enkhuizen Minkowski

Každý dnes ví, že zelenina má vysokou výživnou hodnotu a je bohatým zdrojem vitaminů potřebných pro tělo. Ale to zdaleka není všechno! Tato kuchařka dokazuje, že ovoce a zelenina mohou být také zdrojem kulinářské inspira... více


Malá škola zavařování 30% Malá škola zavařování 2014, neznámý - neuveden

Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak naklá... více


Zelenina a ovoce v kuchyni 100% Zelenina a ovoce v kuchyni 1989, Oldřich Dufek

Bohatý výběr receptů na přípravu pokrmů z běžně dostupných druhů ovoce a zeleniny. více