nápoje
štítky
154 knih
Dědeček na scestí a 333 dalších míchaných nápojů 1991, Ivan Crha
Kniha obsahuje recepty na míchané nápoje. více
Kniha o skotské whisky 2000, Mark Skipworth
Kniha má současně podtitul: Kompletní průvodce světem nejlepší whisky. Tato kniha je překladem anglického originálu Malt Whisky Companion vydaného nakladatelstvím Dorling Kindersley Limited roku 1999. V Čechách tuto knih... více
Koktejly 2010, kolektiv autorů
- desítky originálních receptů - systematické uspořádání receptů do tematických kapitol (předkrmy, polévky, maso, zelenina, těstoviny, saláty, dezerty apod.) - tabulka s převody měr surovin (ml, šálek, lžíce, lžička) ... více
Velká kniha koktejlové magie 1999, Roman Uhlíř
Tato kniha uvádí receptury 240 nejčastěji požadovaných koktejlů z celého světa, které autor sestavil podle vlastních zkušeností. více
Detoxikační smoothies - Zdravé nápoje pro očistu organismu 2017, Nicole Staabs
Známe to všichni: Honem do práce, stres po celý den a na zdravé stravování nám nezbývá moc prostoru. Často není dost času ani na nakupování, natož na vaření, takže přichází na řadu rychlé – ale na živiny velmi chudé – ob... více
Nápoje pro imunitu 2010, Ellen Hodgson Brown
Koktejly - nebo také "smoothies" - posilují imunitní systém, jenž chrání organizmus před působením škodlivých mikroorganizmů.Obsahují vyvážené množství vitaminů a minerálních látek potřebných v boji proti bakteriím, virů... více
Nová domácí kuchařka /4 - Moučníky, dezerty, nápoje 1975, Joza Břízová
Ovocné dezerty, moučníky, pečivo více
36x detox – snadno a lahodně 2016, Eva Christiane Wetterer
Chcete ze svého těla odstranit škodlivé toxiny a zažít příliv energie, radosti a zdraví? Rádi byste se opět cítili svěží a plní síly? Detoxikace je ideální způsob, jak se dostat do skvělé formy a udělat něco pro své z... více
Koktejly - Špalíček receptů 2010, kolektiv autorů
Dobře promíchat znamená napůl protřepat! Ve 13 kapitolách podle základní přísady (rum, koňak, vínovice a brandy, gin, vodka, whisky, likéry a tequila, sekt, šampaňské a prosecco, nealkoholické nápoje, bowle a punče,fitne... více
Zdravé děti bez alergií 2018, Robin Nixon Pompa
Pomozte svých dětem zmírnit potravinové alergie nebo se jim úplně vyhnout! Trpí vaše dítě potravinovou alergií? Namísto vyhýbání se vajíčkům, ořechům, mléku, lepku a dalším alergenům, se podle nejnovějších klinických ... více
Džusový půst 1991, Paavo Airola
Fakta, pravdy a pověsti o půstu - Kdy se postit - Jak provádět půst - a jak ne - Proč je džusový půst lepší než obyčejný půst - Jak přerušit půst - Přirozená ztráta nadměrné váhy - Navrácené zdraví Podrobné in... více
Minimum o pití 1996, Karel Pinka
Minimum o tom, jak z minima pití získat MAXIMUM POTĚŠENÍ. Tedy o víně, o pivu, o brandy (atd.), ale i o vodě, něco z historie, něco o výrobě, základní receptury míchaných nápojů, ale též o uměřenosti, která neodlučite... více
Koktejly 2007, Tobias Pehle
Cílem lexikonu je seznámit veřejnost s fascinujícím světem koktejlů. Nabídne čtenáři recepty těch nejlepších míchaných nápojů a vybaví jej základními znalostmi o šejkrování, míchání a dalších postupech. Kniha obsahuje ... více
Vše, co jste chtěli vědět o víně, ale báli jste se zeptat - 25 věcí, které vyznavači vína nejvíce touží vědět 2018, Jerry Lockspeiser
Tato kniha obsahuje pětadvacet kapitol a každá z nich má mezi dvěma a osmi stránkami. Některé stojí převážně na faktech a poskytují odpověď na otázky o tom, která vína mají nejméně kalorií nebo co znamená, že má víno pac... více
Míchané nápoje: 1444 koktejlů s alkoholem i bez něj 2007, Peter Bohrmann
1444 receptů s fotografiemi na přípravů drinků, nealkoholických koktejlů, bowlí a horkých nápojů. více
Veľká kniha o nápojoch 1985, Peter Matuška
Kniha přináší návody a recepty k výrobě domácích likérů, vín, piva či medoviny. více
Nápoje 1984, Anna Marienková
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Calvados po lopatě - Návod na výrobu jablečného destilátu 2011, Radek Wagner
Autor formou praktických rad srozumitelně vysvětluje postup výroby jablečné pálenky od sběru jablek, moštování jablečné šťávy, kvašení, vlastního pálení, úpravy macerátu, ředění, filtrování, zrání až po degustaci amatérs... více
Receptury teplých a míšených nápojů 1982, Libuše Vlachová
Rok 1982, III. vydání. -- Obsah: I. Teplé nápoje (Libuše Vlachová, Jaromír Skácel) - Káva - Čaj - Kakao, čokoláda II. Míšené nápoje (Karel Pinka) - Bowle (boule) - Cocktails (koktajly) - Cobblers (koblery)... více
Bylinkopedie v kuchyni 2022, Martin Chvapil
Další kniha, napsaná autory úspěšných blogů Bylinkopedie.cz a Sazenicka.cz, tentokrát ryze praktická, plná receptů a návodů. Ukazuje, jak všestranné bylinky jsou a co všechno s nimi můžeme dokázat. Naleznete zde zajímavé... více