maso

štítky

135 knih


Recepty z hovězího masa - tradiční i nové 100% Recepty z hovězího masa - tradiční i nové 2004, Pavla Michňová

Bohatý výběr jídel připravený z oblíbeného a všestranně použitelného hovězího masa. Obsahuje výborné nápady, které určitě stojí za to vyzkoušet, a možná zde najdete i zcela nová jídla, které dosud nemáte ve svém kuchařsk... více


Selská kuchyně 40% Selská kuchyně 2009, Jana Duží

Kniha klasických receptů lidové, selské kuchyně. Zabijačkové pochoutky, příprava různých druhů mas, včetně skopového, jehněčího, drůbeží maso i zvěřina, klobásy a klasické přílohy. V knize jsou 4 stránky obrazové přílohy... více


Konzervujeme po celý rok 80% Konzervujeme po celý rok 2011, Heinz K. Gans

Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchovám... více




Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso 80% Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso 1989, Ján Silvester Kaščák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů 100% Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů 2016, Alena Doležalová

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípra... více


Co z levných druhů masa 80% Co z levných druhů masa 1970, Daniela Tučková

Příručka obsahuje rozmanité recepty a uvedené dávky slouží pro čtyři osoby. Najdeme zde výživné polévky, pokrmy z levnějších druhů masa, použití mletého masa a jeho ochucení, přípravu gulášů a zvěřiny , nádivky a hašé iv... více


Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky 100% Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky 2015, Alexander Dölle

Šťavnatý, kořeněný, bohatě obložený a tak velký, že ho v jedné ruce neudržíte: Takový má být pravý burger! Protože v této podobě chutná stejně jako v americkém bistru. Přesně takové recepty a spoustu dalších variací najd... více


Kuchařka krůtí co má devatero chutí 80% Kuchařka krůtí co má devatero chutí 1996, Helena Růžičková

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Uzení 80% Uzení 2018, Jeremy Schmid

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit... více


Maso - Tradiční i neznámá jídla z masa 60% Maso - Tradiční i neznámá jídla z masa 1991, Jozef Ďurík

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Pokrmy s mletým masem 80% Pokrmy s mletým masem 2004, Karina Havlů

Recepty na přípravu chutných a levných pokrmů z mletého masa, hlavních jídel i přesnídávek. více


To najlepšie z mäsa 60% To najlepšie z mäsa 2010, Vladimír Horecký

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s ča... více


Misa mäsa 60% Misa mäsa 2012, Ivan Dubnička

Antropológ a kulturológ Ivan Dubnička sa v monografii zaoberá konzumáciou mäsa ako jedným z determinantov evolučného vývoja Homo sapiens a zároveň ako kultúrnym fenoménom. V prvom časti monitoruje fyzickú evolúciu človek... více


Pokrmy z masa 80% Pokrmy z masa 1999, Anna Marienková

drůbeží, hovězí, vepřové, ryby, zvěřina, mleté maso více


Lahůdky z mletého masa 100% Lahůdky z mletého masa 2006, Lea Filipová

Pokrmy z mletého masa jsou častou součástí a obohacení našeho jídelníčku. V knize se dozvíme ,že pro mleté úpravy jsou vhodné všechny druhy masa. více


Pokrmy na pánvi wok 60% Pokrmy na pánvi wok 2000, Olga Ticháčková

příprava masa na pánvi wok více


Hovězí maso 100% Hovězí maso 2004, kolektiv autorů

Pár receptů pouze s hovězím masem. více


Masíčko, pitíčko a jiné dobrůtky 40% Masíčko, pitíčko a jiné dobrůtky 2009, Jana Duží

V knize najdeme recepty na maso, sýry, přílohy, omáčky a dipy k masu, saláty, nápoje, kávu, čaj a slané pečivo. více


Konservace potravin v domácnosti 0% Konservace potravin v domácnosti 1958, Juliana A. Fialová

Publikace je určena každému, kdo hodlá konservací v domácnosti využít jakostních potravin po celý rok. více


Konzervujeme jednoducho a dobre 0% Konzervujeme jednoducho a dobre 1962, Mária Hajková

Kapitoly: Kompóty, Džemy, marmelády, lekváre, Rôsoly, Pasty, Ovocné šťavy, Mušty, Sirupy, Ovocné vína, Konzervovanie zeleniny, Sušenie ovocia a zeleniny, Konzervovanie húb, Konzervovanie mäsa, Konzervovanie vajec. Druhé... více