maso

štítky

135 knih


Mleté maso - 100 receptů 60% Mleté maso - 100 receptů 1970, kolektiv autorů

Recepty z mletého masa, brambor a návody pro rychlé vaření ušetří peněženku každé rodiny. více


Pečeme maso 100% Pečeme maso 2005, Jitka Höflerová

Vážení gurmáni a příznivci dobrého jídla, vítáme Vás ve světě pochoutek z pečeného masa. Najdete zde dávno zapomenuté recepty našich prababiček i recepty úplně nové. Všechny jsou z 1-1,5 kg masa, u drůbeže, králíka a ryb... více


Recepty z hovězího masa - tradiční i nové 100% Recepty z hovězího masa - tradiční i nové 2004, Pavla Michňová

Bohatý výběr jídel připravený z oblíbeného a všestranně použitelného hovězího masa. Obsahuje výborné nápady, které určitě stojí za to vyzkoušet, a možná zde najdete i zcela nová jídla, které dosud nemáte ve svém kuchařsk... více




Pokrmy na pánvi wok 60% Pokrmy na pánvi wok 2000, Olga Ticháčková

příprava masa na pánvi wok více


Hovězí maso 100% Hovězí maso 2010, kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Babičkine jedlá z mäsa 80% Babičkine jedlá z mäsa 2015, Renato Magát

Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich zemepisných šírkach boli mäso a jedlá z mäsa vždy dôležitou súčasťou vyváž... více


Uzení 80% Uzení 2018, Jeremy Schmid

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit... více


Bifteky a jiné speciality z hovězího masa 100% Bifteky a jiné speciality z hovězího masa 2010, kolektiv autorů

Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více


Vaření II 100% Vaření II 1968, Maryna Klimentová

Soubor rad a zkušeností, určených začátečníkům ve vaření, obsahuje základní pokyny pro zpracování masa, zvěřiny, drůbeže, ryb, mléka, sýrů a vajec. více


Maso 60% Maso 2015, kolektiv autorů

Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách - vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, ... více


Drůbež se nikdy nepřejí 100% Drůbež se nikdy nepřejí 2007, Vladimír Chaloupka

Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více


Kuchařka – Karbanátky, smaženky 100% Kuchařka – Karbanátky, smaženky 2002, Květa Jeništová

Autorka nabízí pestrý výběr zajímavých receptů pro milovníky těchto smažených pokrmů. více


Pokrmy z masa, ryb a drůbeže 100% Pokrmy z masa, ryb a drůbeže 2002, Zdeněk Roubínek

Kuchařky pana Roubínka patří k velmi oblíbeným v současné době.Autor své recepty dovede popsat lákavě a srozumitelně. více


Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso 80% Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso 1989, Ján Silvester Kaščák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Pokrmy s mletým masem 80% Pokrmy s mletým masem 2004, Karina Havlů

Recepty na přípravu chutných a levných pokrmů z mletého masa, hlavních jídel i přesnídávek. více


Lahůdky z mletého masa 100% Lahůdky z mletého masa 2006, Lea Filipová

Pokrmy z mletého masa jsou častou součástí a obohacení našeho jídelníčku. V knize se dozvíme ,že pro mleté úpravy jsou vhodné všechny druhy masa. více


Grilování - letní pohoštění pro přátele a celou rodinu 80% Grilování - letní pohoštění pro přátele a celou rodinu 2003, Christine France

Obsahuje praktické rady jak grilovat a připravovat ke grilování maso, zeleninu ale dokonce i sýry a ovoce. Je zde více než 200 originálních receptů prakticky seřazených dle příležitosti i použitých surovin. více


Grilujeme a rožníme doma, na chalupě a v přírodě 100% Grilujeme a rožníme doma, na chalupě a v přírodě 2001, Libuše Vlachová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Hamburgry a pokrmy z mletého masa 100% Hamburgry a pokrmy z mletého masa 2006, kolektiv autorů

Rychlé, snadné, vynikající pokrmy z mletého masa. Postup popsaný krok za krokem a reálné doby přípravy. Příprava nevyžaduje žádné zvláštní kuchyňské potřeby. Všechny recepty pečlivě vyzkoušeny. více


Minutky 80% Minutky 1978, Libuše Vlachová

Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více