maso
štítky
135 knih
Mleté maso - 100 receptů 1970, kolektiv autorů
Recepty z mletého masa, brambor a návody pro rychlé vaření ušetří peněženku každé rodiny. více
Pečeme maso 2005, Jitka Höflerová
Vážení gurmáni a příznivci dobrého jídla, vítáme Vás ve světě pochoutek z pečeného masa. Najdete zde dávno zapomenuté recepty našich prababiček i recepty úplně nové. Všechny jsou z 1-1,5 kg masa, u drůbeže, králíka a ryb... více
Recepty z hovězího masa - tradiční i nové 2004, Pavla Michňová
Bohatý výběr jídel připravený z oblíbeného a všestranně použitelného hovězího masa. Obsahuje výborné nápady, které určitě stojí za to vyzkoušet, a možná zde najdete i zcela nová jídla, které dosud nemáte ve svém kuchařsk... více
Pokrmy na pánvi wok 2000, Olga Ticháčková
příprava masa na pánvi wok více
Hovězí maso 2010, kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Babičkine jedlá z mäsa 2015, Renato Magát
Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich zemepisných šírkach boli mäso a jedlá z mäsa vždy dôležitou súčasťou vyváž... více
Uzení 2018, Jeremy Schmid
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit... více
Bifteky a jiné speciality z hovězího masa 2010, kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více
Vaření II 1968, Maryna Klimentová
Soubor rad a zkušeností, určených začátečníkům ve vaření, obsahuje základní pokyny pro zpracování masa, zvěřiny, drůbeže, ryb, mléka, sýrů a vajec. více
Maso 2015, kolektiv autorů
Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách - vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, ... více
Drůbež se nikdy nepřejí 2007, Vladimír Chaloupka
Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více
Kuchařka – Karbanátky, smaženky 2002, Květa Jeništová
Autorka nabízí pestrý výběr zajímavých receptů pro milovníky těchto smažených pokrmů. více
Pokrmy z masa, ryb a drůbeže 2002, Zdeněk Roubínek
Kuchařky pana Roubínka patří k velmi oblíbeným v současné době.Autor své recepty dovede popsat lákavě a srozumitelně. více
Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso 1989, Ján Silvester Kaščák
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Pokrmy s mletým masem 2004, Karina Havlů
Recepty na přípravu chutných a levných pokrmů z mletého masa, hlavních jídel i přesnídávek. více
Lahůdky z mletého masa 2006, Lea Filipová
Pokrmy z mletého masa jsou častou součástí a obohacení našeho jídelníčku. V knize se dozvíme ,že pro mleté úpravy jsou vhodné všechny druhy masa. více
Grilování - letní pohoštění pro přátele a celou rodinu 2003, Christine France
Obsahuje praktické rady jak grilovat a připravovat ke grilování maso, zeleninu ale dokonce i sýry a ovoce. Je zde více než 200 originálních receptů prakticky seřazených dle příležitosti i použitých surovin. více
Grilujeme a rožníme doma, na chalupě a v přírodě 2001, Libuše Vlachová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Hamburgry a pokrmy z mletého masa 2006, kolektiv autorů
Rychlé, snadné, vynikající pokrmy z mletého masa. Postup popsaný krok za krokem a reálné doby přípravy. Příprava nevyžaduje žádné zvláštní kuchyňské potřeby. Všechny recepty pečlivě vyzkoušeny. více
Minutky 1978, Libuše Vlachová
Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více