knedlíky

štítky

10 knih


Velká knedlíková kuchařka: Veletucet knedlíků v české kuchyni 87% Velká knedlíková kuchařka: Veletucet knedlíků v české kuchyni 2020, Jana Florentýna Zatloukalová

Takto přehledně popsané recepty na knedlíky na jednom místě na trhu ještě nebyly! Knedlíková kuchařka je poklad, který najde využití v každé domácnosti. Oslovuje milovníky dobrého jídla napříč generacemi, kteří se jí bud... více


Vaříme doma knedlíky, brambory, těstoviny 100% Vaříme doma knedlíky, brambory, těstoviny 2006, Libuše Vlachová

Nová kuchařská knížka Vám předkládá pestrý výběr pokrmů z brambor, knedlíků a těstovin. V následujících kapitolách se dozvíte: . jak využít brambory k přípravě pokrmů lidových, jednoduchých i náročnějších, avšak i "lahůd... více


Domácí knedlíky a omáčky 0% Domácí knedlíky a omáčky 2011, Kristina Paluvová

Kuchařská kniha plná receptů na různé druhy knedlíků, noků, teplých a studených omáček, přelivů a majonéz. více




Knedlíky - 200 receptů 0% Knedlíky - 200 receptů 2008, Jarmila Mandžuková

Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně. Knedlo-vepřo-zelo, svíčková, guláš a stovky jiných jídel si nelze představit bez knedlíku. Škála knedlíkové fantazie je ovšem mnohem bohatší, známe i knedlíky pln... více


Knedle a omáčky 0% Knedle a omáčky 2009, Jana Duží

Recepty na prípravu rôznych druhov knedlí - žemľové knedle, zemiakové knedle, kysnuté knedle, mäsové knedličky, plnené knedle, halušky, ovocné knedle. Omáčky - teplé omáčky, studené omáčky, zálievky, majonézy. více


Knedlíky: Původní česká kuchařka 0% Knedlíky: Původní česká kuchařka 2008, Jitka Rákosníková

Tradiční český knedlík, který byl ještě nedávno tak trochu zatracován jako nezdravá příloha, zažívá znovuzrození coby úžasně kreativní a opravdu báječný, přímo hrdinský kousek naší kuchyně. Tato kuchařka představuje ... více


Knedlíky a omáčky 0% Knedlíky a omáčky 2009, Jana Duží

Kniha plná receptů na knedlíky všech druhů (houskové, bramborové, kynuté, plněné i různé noky). Druhou část tvoří omáčky teplé, studené, různé přelivy a ochucené majonézy. více


Kuchařka knedlíky 0% Kuchařka knedlíky 1997, Jaroslav Křešnička

Všeobecné rady při vaření knedlíků - houskové, tvarohové i jiné, doplněno recepty ke kterým knedlíky patří a také barevnými fotografiemi. více


Knedlíky na tisíc způsobů 0% Knedlíky na tisíc způsobů 2007, Vladimír Tomčík

Knedlík je národním jídlem mnoha národů. Může být malý jako třešnička, velký jako míč, kulatý, podlouhlý nebo nízký jako placka. Byl pokrmem chudých a dodnes je každodenním jídlem nenáročným na přípravu, ale je i pokrmem... více