drůbež
štítky
103 knih
Kuře tradičně i netradičně 1991, Jaroslav Vašák
V této publikaci jsem shromáždil nejzajímavější úpravy kuřete, které rozšíří Váš dosavadní receptář. více
Ryba, zvěřina, drůbež 1994, Dr. Oetker
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Drůbež se nikdy nepřejí 2007, Vladimír Chaloupka
Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více
Tradičná babičkina kuchárka 3 2015, Zdenka Horecká
Kačacie a husacie hody, Vianoce, Veľká noc a Fašiangy. Kniha manželov Horeckých obsahuje najlepšie recepty kačacích a husacích hodov s rôznymi tradičnými prílohami, recepty sviatočných jedál - šaláty, polievky, hlavné... více
Genetika drobných zvířat 2012, Rudolf Šiler
Kniha vysvětluje genetiku drobných zvířat: králíků, drůbeže, holubů, exotického ptactva, psů, koček a nutrií. více
Chov drůbeže jako hobby 1995, Michael Baumeister
Příručka chovu hospodářských zvířat a drůbeže. více
Drůbež a zvěřina 1972, Jaroslava Böhmová
Po všeobecných informacích o drůbeži autorka přistupuje k receptům na studené a teplé předkrmy a pokrmy z kuřat a na polévky z drůbeže. Dále popisuje přípravu kuřat vařených, dušených, smažených a pečených. Jiné recepty ... více
Recepty zo života 29 2014, Ivan Štefánek
Nová hydinová kuchyňa více
Praktický chov drůbeže všeho druhu 1925, Alois Josef Benč
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Hydina v racionálnej výžive 1980, Vladimír Malík
V knihe sa dočítate o význame hydinového mäsa v racionalizácii výživy, o opracovanej hydine a hydinových výrobkoch v maloobchodnej sieti, zabíjaní, opracovaní a konzervovaní hydiny v domácnostiach. V rozsiahlejšej časti ... více
Cizopasníci a invasní choroby drůbeže 1957, Bedřich Klimeš
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Pokrmy v alobalu 1980, Marie Bastlová
Marie Bastlová: Pokrmy v alobalu. Obsah: - Maso hovězí, telecí, vepřové i mleté - Uzené maso a uzeniny - Ryby, drůbež, zvěřina - Bezmasé pokrmy, zelenina a ovoce - Uchovávání potravin a ohřívání pokrmů Identi... více
Voňavé grilované pochúťky 1999, Anne Wilson
Zbierka inšpiratívnych receptov na domácu prípravu grilovaných steakov, ražniči, morských špecialít, hydiny, špeciálnych burgerov, jahňaciny i dezertov. více
Králík a drůbež 1984, Antonín Nestával
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Drůbež a králík 2001, Jaroslav Kodým
Jídla z drůbežího a králičího masa. více
České kuchyně. Drůbež a králík 2004, kolektiv autorů
Kniha přináší podrobné předpisy na úpravu králičího masa a všech druhů drůbeže, u nás chované. více
Kuře a krůta 200x jinak 2000, Jana Větvičková
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Kuře na 301 způsobů 2004, Markéta Aubrechtová
Pečené kuře, kuřecí řízek nebo minutka z kuřecího masa jistě stály v počátcích kuchařských pokusů každého, kdo se rozhodl vařit a věnovat čas přípravě domácí stravy. Z jemného a měkkého kuřecího masa i kuchařský začátečn... více
Drůbež a králík, recepty 1992, Oldřich Dufek
Publikace obsahuje kuchařské recepty všech druhů drůbeže a králíků. více
Všeobecné základy hydinárstva 1985, Mária Chytilová
Popis knihy není zatím k dispozici. více