brambory
štítky
101 knih
Seznam doporučených odrůd bramboru 2015 2015, Václav Čermák
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních 1912, Václav Soukup
Podrobné návody jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati. Zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup bývalý vrchní kuchař a odb. spisovatel. Přioojeny různ... více
Bramborová kuchařka 2022, Otakar Štanc
Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapitolách čtenáře, především milovníky rodinného vaření, s historií lilku hlíznatého (Solanum tuberosum) v Evropě, poznávání ... více
Přehled odrůd brambor 2009 2009, Václav Čermák
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Varíme zo zemiakov 2008, kolektiv autorů
Kniha plná receptů z brambor. více
Přehled odrůd brambor 2008 2008, Václav Čermák
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Zemiaky v našej kuchyni 2001, Mária Hajková
389 receptov zo zemiakov. Obsah: Úvod Zemiakové polievky Zemiakové závarky a vložky do polievok Rozličné jedlá zo zemiakov Zemiakové šaláty Múčne zemiakové jedlá Zemiakové múčniky, pudingy a nákypy více
Přehled odrůd brambor 2006 2006, Václav Čermák
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Sadbové brambory 1958, Josef Mejstřík
Morfologické znaky, anatomie hlízy, druhy, ošetření, druhy úložných míst, třídění, popis odrůd. více
Nejdůležitější škodliví činitelé bramboru 2008, Ervín Hausvater
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Brambory: Nejoblíbenější, nejrozšířenější, nejvšestrannější 1998, kolektiv autorů
Tato monotématická publikace shromažďuje všechny kuchařské předpisy jejichž základem jsou brambory. Vzhledem k tomu, že se jedná o publikaci ze známé německé edice Dr.Oetker, nenajdeme zde žádné typicky české kuchařské r... více
Levné pokrmy z ryb, zeleniny, brambor, hub, luštěnin, krup, těstovin, sýrů 1988, Petr Mašek
Sbírka kuchařských receptů šetřících rodinný rozpočet, v malé, kolibří knížečce. Odborná lektorace Libuše Vlachová. více
Plíseň bramboru 2008, Vlastimil Rasocha
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Brambory a jejich úprava 1942, Václav Soukup
Brambory a jejich úprava více
100 receptů z brambor 1997, neznámý - neuveden
100 bramborových receptů z celého světa více
Vločkovitost hlíz bramboru 2008, Ervín Hausvater
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Brambory a zelenina 1980, Marie Hrubá
Kromě předpisů na bramborová jídla včetně krajových specialit a receptů ze zahraničních kuchyní ukazuje široké možnosti využívání běžných druhů zeleniny v naší kuchyni v průběhu celého roku. Uvádí předpisy na nejrůznější... více
Brambory - jednoduché recepty pro každého 2009, neznámý - neuveden
Brambory patří k nejrozšířenějším druhům potravin a ani vy se bez nich při vaření jistě neobejdete. Můžete je vařit, opékat, smažit, péct... Uplatní se v zeleninových polévkách, salátech a předkrmech, jako příloha k hlav... více
Stříbřitost slupky bramboru 2008, Ervín Hausvater
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Pěstování raných brambor 1966, František Zeman
Publikace podává přehled o biologii a pěstování raných brambor se zaměřením na šlechtění, množení a uznávání sadby, její ukládání a přípravu, zařazení raných brambor v osevních postupech, o výživě a hnojení, výsadbě, agr... více