brambory

štítky

101 knih


Seznam doporučených odrůd bramboru 2015 0% Seznam doporučených odrůd bramboru 2015 2015, Václav Čermák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních 0% Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních 1912, Václav Soukup

Podrobné návody jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati. Zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup bývalý vrchní kuchař a odb. spisovatel. Přioojeny různ... více


Bramborová kuchařka 0% Bramborová kuchařka 2022, Otakar Štanc

Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapitolách čtenáře, především milovníky rodinného vaření, s historií lilku hlíznatého (Solanum tuberosum) v Evropě, poznávání ... více




Přehled odrůd brambor 2009 0% Přehled odrůd brambor 2009 2009, Václav Čermák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Varíme zo zemiakov 0% Varíme zo zemiakov 2008, kolektiv autorů

Kniha plná receptů z brambor. více


Přehled odrůd brambor 2008 0% Přehled odrůd brambor 2008 2008, Václav Čermák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Zemiaky v našej kuchyni 0% Zemiaky v našej kuchyni 2001, Mária Hajková

389 receptov zo zemiakov. Obsah: Úvod Zemiakové polievky Zemiakové závarky a vložky do polievok Rozličné jedlá zo zemiakov Zemiakové šaláty Múčne zemiakové jedlá Zemiakové múčniky, pudingy a nákypy více


Přehled odrůd brambor 2006 0% Přehled odrůd brambor 2006 2006, Václav Čermák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Sadbové brambory 0% Sadbové brambory 1958, Josef Mejstřík

Morfologické znaky, anatomie hlízy, druhy, ošetření, druhy úložných míst, třídění, popis odrůd. více


Nejdůležitější škodliví činitelé bramboru 0% Nejdůležitější škodliví činitelé bramboru 2008, Ervín Hausvater

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Brambory: Nejoblíbenější, nejrozšířenější, nejvšestrannější 0% Brambory: Nejoblíbenější, nejrozšířenější, nejvšestrannější 1998, kolektiv autorů

Tato monotématická publikace shromažďuje všechny kuchařské předpisy jejichž základem jsou brambory. Vzhledem k tomu, že se jedná o publikaci ze známé německé edice Dr.Oetker, nenajdeme zde žádné typicky české kuchařské r... více


Levné pokrmy z ryb, zeleniny, brambor, hub, luštěnin, krup, těstovin, sýrů 0% Levné pokrmy z ryb, zeleniny, brambor, hub, luštěnin, krup, těstovin, sýrů 1988, Petr Mašek

Sbírka kuchařských receptů šetřících rodinný rozpočet, v malé, kolibří knížečce. Odborná lektorace Libuše Vlachová. více


Plíseň bramboru 0% Plíseň bramboru 2008, Vlastimil Rasocha

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Brambory a jejich úprava 0% Brambory a jejich úprava 1942, Václav Soukup

Brambory a jejich úprava více


100 receptů z brambor 0% 100 receptů z brambor 1997, neznámý - neuveden

100 bramborových receptů z celého světa více


Vločkovitost hlíz bramboru 0% Vločkovitost hlíz bramboru 2008, Ervín Hausvater

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Brambory a zelenina 0% Brambory a zelenina 1980, Marie Hrubá

Kromě předpisů na bramborová jídla včetně krajových specialit a receptů ze zahraničních kuchyní ukazuje široké možnosti využívání běžných druhů zeleniny v naší kuchyni v průběhu celého roku. Uvádí předpisy na nejrůznější... více


Brambory - jednoduché recepty pro každého 0% Brambory - jednoduché recepty pro každého 2009, neznámý - neuveden

Brambory patří k nejrozšířenějším druhům potravin a ani vy se bez nich při vaření jistě neobejdete. Můžete je vařit, opékat, smažit, péct... Uplatní se v zeleninových polévkách, salátech a předkrmech, jako příloha k hlav... více


Stříbřitost slupky bramboru 0% Stříbřitost slupky bramboru 2008, Ervín Hausvater

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Pěstování raných brambor % Pěstování raných brambor 1966, František Zeman

Publikace podává přehled o biologii a pěstování raných brambor se zaměřením na šlechtění, množení a uznávání sadby, její ukládání a přípravu, zařazení raných brambor v osevních postupech, o výživě a hnojení, výsadbě, agr... více