Sandor Ellix Katz
americká, 1962
Populární knihy
Nové komentáře u autorových knih
Umění fermentace II
„Skvělá kniha o fermetování potravin s chutnými návody :o)“
— dlabikk
Umění fermentace I
„Výborná kniha pro nás začátečníky fermentace. Dozvěděla jsem se spoustu informací, které by mne ani nepadly, nehledě na to, co vše se dá zfermentovat. Doporučuji i díl druhý, který je plný skvělých návodů na pokrmy.“... celý text
— dlabikk
Síla přírodní fermentace
„Moc se mi líbí. Na úvod a mezi recepty poutavé čtení. Receptů je přehršel, všechny s reálnými ingrediencemi, jednoduché, srozumitelné. Tuhle knihu do knihobudky nedám ani zanic“... celý text
— kopeceli
Síla přírodní fermentace
„Inspirativní. Během čtení jsem hodně experimentovala a zkoušela různé recepty, moje nadšení se ale postupem času někam vytratilo. Moje chyba. Kniha je krásně hravá a nedogmatická. Vždycky totiž něco vznikne a většinou je to jedlé.“... celý text
— Kryštofka
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
„Velmi užitečná kniha pokud chcete do vašeho jídelníčku zařadit více fermentovaných potravin. Najdete zde rozmanité druhy těchto potravin, návody jak si je udělat, recepty z nich a i stručnou historii o původu těchto lahůdek. Celá kniha je protkaná příběhem autora. Doporučuji ji i jako zajímavé čtení i pokud se zajímáte o to co jíte.“... celý text
— Chloe12
Sandor Ellix Katz - knihy
2021 | Fermentace |
2015 | Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur |
2021 | Umění fermentace I |
2021 | Umění fermentace II |
Žánry autora
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky Osobní rozvoj a styl Zdraví
Štítky z knih
víno zelenina vegetariánství sýry pivo tofu kvásek kvašení, fermentace zdravá výživa jogurt
Katz je 0x v oblíbených.
Osobní web autora