Sandor Ellix Katz

americká, 1962

Populární knihy

Nové komentáře u autorových knih

Umění fermentace II Umění fermentace II

Skvělá kniha o fermetování potravin s chutnými návody :o)
dlabikk


Umění fermentace I Umění fermentace I

Výborná kniha pro nás začátečníky fermentace. Dozvěděla jsem se spoustu informací, které by mne ani nepadly, nehledě na to, co vše se dá zfermentovat. Doporučuji i díl druhý, který je plný skvělých návodů na pokrmy.... celý text
dlabikk


Síla přírodní fermentace Síla přírodní fermentace

Moc se mi líbí. Na úvod a mezi recepty poutavé čtení. Receptů je přehršel, všechny s reálnými ingrediencemi, jednoduché, srozumitelné. Tuhle knihu do knihobudky nedám ani zanic... celý text
kopeceli



Síla přírodní fermentace Síla přírodní fermentace

Inspirativní. Během čtení jsem hodně experimentovala a zkoušela různé recepty, moje nadšení se ale postupem času někam vytratilo. Moje chyba. Kniha je krásně hravá a nedogmatická. Vždycky totiž něco vznikne a většinou je to jedlé.... celý text
Kryštofka


Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Velmi užitečná kniha pokud chcete do vašeho jídelníčku zařadit více fermentovaných potravin. Najdete zde rozmanité druhy těchto potravin, návody jak si je udělat, recepty z nich a i stručnou historii o původu těchto lahůdek. Celá kniha je protkaná příběhem autora. Doporučuji ji i jako zajímavé čtení i pokud se zajímáte o to co jíte.... celý text
Chloe12