Rachel Renée Russell

americká, 1959

Populární knihy

/ všech 21 knih

Nové komentáře u autorových knih

Příběhy nejhorší nejky v historii Příběhy nejhorší nejky v historii

Jeden z lepších dílů této série..
Lovehorses365


Příběhy nehorázný primadony Příběhy nehorázný primadony

Milujuuuuuu! Skvělý. Nemám co dále dodat. Souhlasím s komentářem: nakavusterezou. Mac je ohromně gigantická kravička (nevím jak ji nazvat slušněji)
Beruska_Majda


Příběhy neoblíbený pařičky Příběhy neoblíbený pařičky

Naprosto nesouhlasím s komentářem od kamila5406. Mně je jedenáct a bylo to skvělý! Máma mi říká malá ale s tímto nesouhlasím!
Beruska_Majda



Příběhy nehorázný primadony Příběhy nehorázný primadony

Když mě chytla čtecí krize, rozhodla jsem se přečíst dětskou knihu. A chybu jsem rozhodně neudělala. Od autorky jsem zatím nic nečetla takže tohle pro mě byla její první kniha. Poprvé jsem se seznámila s Nikki a jejím dobrodružstvím. Pohltilo mě to svou veselou a dobrodružnou atmosférou. Příběh nám přináší napětí, zvraty a smich. Když Nikki zjistí, že její deníček byl ukraden její rivalkou MacKenzie, začne se dít opravdu veselo. Autorka nám vytvořila komické situace a dialogy a musím vám potvrdit, že se budete smát až do poslední stránky. Co mě na téhle knize bavilo byly kresby. Měla jsem občas nutkání si to i vybarvit. Pokud bych se měla vyjádřit k příběhu tak mě bavilo to jak se hlavní postavy dost často hádaly. A taky to jak se snaží Nikki získat svůj deníček zpět. Autorka nám umožňuje nahlédnout do myšlenek a pocitů nejen Nikki, ale i jejích přátel, což přidává příběhu na hloubce a zajímavosti. Tím, že je kniha pro mládež tak to není jen zábavnou četbou, ale také nabízí důležité učení o přátelství, odvaze a sebevědomí. Je úžasné vidět a sledovat, jak se Nikki vyrovnává s obtížnými situacemi a jak roste jako osoba. Rozhodně mohu doporučit každému kdo má rád humor a věřím, že pokud se mi do ruky dostane další kniha tak si ji určitě přečtu. Bavilo mě to a četlo se to dobře a rychle. Takže pokud hledáte knihu pro své dcery, které začínají číst tak běžte do této série.... celý text
Michelle13


Maxovy trable: Škola vzhůru nohama Maxovy trable: Škola vzhůru nohama

Naprostá topka! Četba rychlá, záživná a úžasná!
Ta-vod-vedle