Jeff Gelb

americká

Populární knihy

Nové komentáře u autorových knih

Žhavá krev Žhavá krev

Problém této antologie je, že jde o antologii. Najdete tu tak povídky od každého trochu: vynikající, dobré, průměrné a také ty odpadní.
CharlesWard


Nebezpečné vztahy Nebezpečné vztahy

Sbírka povídek. Některé dobré, některé lepší. Všechny se ale četly dobře. Kombinace hororu a erotiky působila nenuceně a byla zajímavým zpestřením.
Gothic


Žhavá krev Žhavá krev

Tahle antologie mi přišla hodně slabá. Mám rád sex a horor, ale tady to moc nefungovalo. Jako nejlepší povídku z této sbírky bych označil Ménage Á Trois.
Eicherik



Žhavá krev Žhavá krev

Pěkné oddychové čteni.Moc příjemné odreagování .Knižku vám všem doporučuji.
lump23


Tělo & krev: Erotika a zločin bez zábran Tělo & krev: Erotika a zločin bez zábran

Nakonec docela zklamání, jako by autoři téma antologie nevzali moc na vědomí. Erotika v povídkách často nehraje podstatnou roli, sem tam je i zbytečně našroubovaná a jindy se projevuje jen tím, že se v příběhu mihne třeba polonahá holka. V mnoha případech jde o klasické historky z podsvětí, do kterých ten který autor zakomponoval upocenou scénu a hotovo. Málokdo pochopil přímé zadání a paradoxem je, že sólo neuhrál ani Allan Max Collins, jeden z editorů knihy. Ten sice vyšvihl příjemnou drsnou školu, ale erotika je zde přesně jen k tomu, aby si hrdina zasouložil. Opakem je jeho kolega Jeff Gelb, který jako jeden z mála ví, co si představit pod termínem erotická kriminálka. Ani kvalita povídek mě bohužel příliš neohromila, valnou většinu nedokážu hodnotit víc jak čistý průměr. Člověka tak nepřekvapí, že se antologie nedočkala plánovaných pokračování, podobně jako cyklus Žhavá krev (erotické horory), kterou léta sestavuje právě Jeff Gelb. Což je škoda, protože potenciál by tu byl.... celý text
trudoš