Clayton Emery

americká, 1953

Populární knihy

Nové komentáře u autorových knih

Poslední oběť Poslední oběť

Končící díl mě nenadchl jak jsem očekával.Vyvrcholení děje se pomalu vleklo ,spisovatel se spíš soustředil na popis osob což moc nemusím.
Luigi1


Přervané řetězy Přervané řetězy

Nejdříve jsem se nemohl nijak chytit,ale Zelenošatka svýma schopnostma a s pomocí many kterou v sobě objevila dokáže čelit moci čarodějům.
Luigi1


Šeptající lesy Šeptající lesy

prví diel skvelí ale tento diel otrasná kravina bože ten autor sa asi náhodne zcvoknul keď dokázal stvoriť takúto hlúposť a ani dejovo to nesedelo podla deju by toto mal byť prví diel a nie druhí . no za mňa sklamanie je to ako detská rozprávka s prvkami absurdity " cunami, robot, hubosaurus " pripadá mi to ako by mu došla fantázia... celý text
protokol



Poslední oběť Poslední oběť

Kniha ve mě zanechala zvláštní dojmy, ze začátku se kniha stará o popis jednotlivých hlavních postav, které vě mě zanechali příjemný pocit nadšení, samozřejmě stylisticky kniha zapadá do klasických jednoduchých fantasy žánrů 90. let. Ačkoliv se na první pohled zdá, že to bude nuda, člověk se začte a někdy je vážně překvapen... místy kniha skřípe a je tam jen bezduché přesunula se, zabili, bráníme se, zase přesun atd. ... a to je kámen této knihy, který ale je jen v kratičkých okamžicých. SPOILER: ( jedna počáteční pasáž knihy vypráví o tom, jak se vydali chytit čarodějnici, která prováděla experimenty na lidech za pomoci magie a to byl zážitek, ale toho v knize není příliž.) Poslední dve závěrečné kapitoly, jsou celkem dobře vykreslené. A kdo má dobrou fantasii, krásně si vytvoří svět, ve kterém je kniha psaná... Knihu sem louskal zbytečně asi 2 a půl měsíce, protože nebylo moc času, nebo chuť, ale každá kniha si najde své čtenáře a já věřím, že je to i tato kniha, hodnotím celkově kladně, dávám slabších 70%, vzhledem k tomu, že tu nejde dát 3 a půl hvězdy, dávám 4 z 5, ale do 80% má kniha opravdu daleko, přesto doporučuji tuto sérii. Ačkoliv to je kniha ke karetní hře Magic, vychází opravdu jen z této hry a má s ní společného jen a jen manu, která je popsaná i v této knize.... celý text
NeoUniversum


Šeptající lesy Šeptající lesy

Navzdory poněkud zvláštnímu obalu je kniha velice čtivá a nejenom hráčům Magic:The Gathering nabídne kvalitní fantasy čtení.
Muchyc

Clayton Emery - knihy

1996  67%Přervané řetězy
1997  65%Šeptající lesy
1996  65%Poslední oběť

Žánry autora

Literatura světová Romány Fantasy

Štítky z knih

Emery je 2x v oblíbených.