Zachraň jídlo v kuchyni recenze
Adam Podhola
Až polovina potravinového odpadu v EU vzniká v domácnostech. Nakoupíme toho více než potřebujeme, nevíme, jak správně skladovat potraviny, nebo nám chybí inspirace. Proto vznikla kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni, která vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu. Na 256 stranách textu najdete přes 100 receptů z potravin, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice. Kuchařku uvede předmluva Massima Bottury a doprovodí ji texty o plýtvání, příběhy dobré praxe a recepty předních českých foodblogerů.... celý text
Kuchařky
Vydáno: 2019 , Zachraň jídloOriginální název:
Zachraň jídlo v kuchyni - Kuchařka se 100 recepty, jak neplýtvat a ušetřit peníze a přírodu , 2019
více info...
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
kuchařky potraviny nulový odpad
Kniha Zachraň jídlo v kuchyni je v
Právě čtených | 1x |
Přečtených | 19x |
Čtenářské výzvě | 3x |
Doporučených | 1x |
Knihotéce | 21x |
Chystám se číst | 37x |
Chci si koupit | 16x |
dalších seznamech | 1x |