Steaky recenze
Paul Gayler
nehodnoceno
Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel.... celý text
Žánr:
Vydáno: 2011 , Ikar (ČR)
Originální název:
více info...
Literatura naučná , Kuchařky
Vydáno: 2011 , Ikar (ČR)
Originální název:
Steak: From T-bone Steak to Teryiake Beef Salad , 2006
více info...
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.