Ženy na lovu

recenze

Ženy na lovu (2023) 3 z 5 / renulka16
Ženy na lovu

Upoutávka, dechberoucí thriller, jenž se pyšní na obálce, rozhodně nesplňuje to, co slibuje. Pod slovem dechberoucí thriller si představuji pořádně propracovaný příběh plný napětí a nečekaných zvratů.

V této knize se nějaké akce dočkáte až asi posledních stran před koncem. Do té doby se budete pročítat obyčejným románem pro ženy, kde jedna znuděná ženská neví co roupama a tak se chytne zbohatlých paniček, které nemají nic na práci a jen řeší samy sebe a nebo ostatní ve skupince. Opakující se párty, nevěry a noční střílení z brokovnice. Ženským, kterým je něco mezi 35-40 lety se snaží ze sebe udělat mladé lolitky.

Hlavní hrdinka Sophie se stane přímo posedlou svou novou přítelkyní Margot. A ke konci se konečně začne dít nějaká akce, kde se to zvraty nešetří. A na to poklidné tempo knihy mi to zase přišlo až moc uspěchané, překombinované.

Ani jedna z hlavních postav Vám nebude sympatická, to Vám můžu zaručit. Škoda, že si autorka nedala více záležet na tomto příběhu. Samotný námět knihy je totiž dobrý, ne sice nějak originální, ale zasloužilo by si to trochu pohrání a věřím, že by z toho vznikl fajn thriller.

Jen díky tomu závěru se kniha vyšplhala na tři hvězdy. Pokud máte rádi romány pro ženy nebo knihy, kde ženy rády řeší samy sebe, okořeněné lehkým nádechem napětí, je tato kniha právě pro vás.

Komentáře (0)

Přidat komentář