Zakázána láska je vzrušující

recenze

Odvážná volba (2022) 5 z 5 / renulka16
Odvážná volba

Kniha Odvážná volba je první díl ze série Nelítostní rivalové. Jedná se o historický román odehrávající se v Anglii.

Tahle kniha je tak kouzelná. Je zde opět má milovaná linka hate to love. Zakázána láska.

Madeline Montgomeryová odedávna nesnáší – a v skrytu duše miluje – rošťáckého Gryffuda Daviese. Mezi jejich rodinami však po celá staletí vládne nenávist. Nyní se Gryff vrací z napoleonských válek, již jako hrabě z Powysu. Děsí se nudného života na venkově a rozhodne se zpestřit si ho románkem s Madeline, dívkou, kterou v dětství rád škádlil.

Každému, kdo začne číst, během chvíle dojde, jak to celý nakonec dopadne, ale anotace nám naštěstí vše neprozradí, tak se můžete těšit i na velmi napínavou zápletku, kterou si prožijí hlavní hrdinové.

Autorčin styl psaní mi hnedka sedl a knihu jsem přečetla během chvíle, protože jakmile se člověk začte, nebude se chtít odtrhnout od knihy a bude chtít vědět, jak se vztah mezi Maddie a Davisem vyvrbí. Co všechno si prožijí.
Tahle dvojka je naprosto úžasná. Miluji, jak to mezi nimi velmi jiskří, to jak se mezi sebou škádlí, ten jejich humor. Přesně takhle si představuji začátek vztahu :).

Autorka na konci příběhu nakousla dvě dvojice o kterých by mohl být další díl a já doufám, že co nejdřív u nás dojde k vydání zbytku série. Protože tato autorka se zařadila mezi mé oblíbence.

Komentáře (0)

Přidat komentář