Vrátila jsi mi do života teplo.

recenze

Manažer (2021) 5 z 5 / TerezaMondeková
Manažer

,,Láska je ten, komu se v životě věnujete!"

Paní Štěstěna je pěkně vybíravá potvora. Svoje o tom ví i Sophie Darlingová. Doteď jenom sledovala, jak se daří jiným, ale teď konečně přišla na řadu ona. Štěstí v podobě první třídy, kam ji udělí letecká společnost. Ale pak se tam objeví on. Ten nejkrásnější a nejpřitažlivější muž, jakého kdy viděla a který bude celý let sedět vedle ní.

Gabriel Scott je manažer té nejslavnější rockové skupiny na světě Kill John. Je chladný, odtažitý, jako kus ledu, což stačí, aby si od něj ostatní drželi odstup, ale pro ni to neplatí. Jeho šíleně upovídaná spolubydlící, která je otravná jako osina v zadku Sophie Darlingová.

Let se ale vyvíjí jinak, než bylo v plánu. Pro oba. Ani jeden nečekal, že to mezi nimi zajiskří. Osud má ale zvláštní smysl pro humor. Jejich osud je propojený i po letu. Sophie pomalu zjišťuje, že Gabriel je pod vší tou chladností a odtažitostí ochranitelský, citlivý, zábavný, ale i bolavý a vystrašený. Má strach si někoho pustit k tělu, proto si drží odstup i od Sophie, i když je na první pohled jasné, že ji chce. Dokáže ho Sophie přesvědčit, že by jim měl dát aspoň šanci? Můžou mít společnou budoucnost? Dokážou být spolu, i když jsou tak rozdílní?



Sophie mi okamžitě přirostla k srdci. I když moc nemusím ukecané lidi, tak Sophie byla úžasná. Líbilo se mi, jak měla na všechno odpověď, nebála se projevit, co si myslí, co cítí, každému pomohla. Navíc to byla taková bláznivka, která se radovala z každé maličkosti.

Scottie... do toho jsem se asi zamilovala. I když to byl úplný protiklad Sophie, tak mi k sobě skvěle pasovali, doplňovali se. Ale jak se říká... protiklady se přitahují. Ale když se pak začal projevovat, ukazoval jaký pod tou slupkou chladnosti a odtažitosti je, tak můžu upřímně říct, že jsem hlavní hrdince záviděla. Pod vší tou slupkou byl citlivý, bolavý, upřímný, ochranitelský... svým způsobem i zábavný. Měl své bolístky, kvůli kterým se bál si někoho pustit k tělu, i když šlo o lidi, které miloval. Ale co mě mrzí je, že v knize nebyla více popsaná minulost hlavního hrdiny.


Bomba! S čistým svědomím můžu říct, že kniha je nádherná! Za mě v knize nic nechybělo... překvapení, napětí, zvrat, pravé přátelství, nechyběly dojemné chvíle, u kterých tekla slza. Nechyběla ani láska, bolest, zklamání, důvěra a naděje.

Ta touha a chtíč mezi hlavními hrdiny byl neuvěřitelný. Napjatě jsem čekala, co se mezi nimi stane a kdy. Dokonce jsem byla tak nedočkavá, že jsem taky měla chuť zakřičet "tak už na to konečně vlítněte". Ale zároveň to i oceňuji, protože kniha takhle nebyla jenom o sexu, ale i o přátelství, sbližování, budování důvěry. O tom, jak těžké pro někoho je pustit si toho druhého do života.

Ani tentokrát (díky bohu) autorka nevynechala svůj úžasný smysl pro humor. Od začátku, až do konce knihy jsem měla na tváři úsměv... vlastně jsem se smála jako měsíček na hnoji. Jsem neskutečně ráda, že i v tomhle díle jsme se setkali s celou kapelou a přáteli, bez kterých by ten příběh nebyl tak zábavný a záživný.

Komentáře (0)

Přidat komentář