Verše jedné duše

recenze

Verše jedné duše (2021) 4 z 5 / Bookexpresss
Verše jedné duše

Já nejsem úplně typ člověka, který by se v poezii vyžíval. Občas ale po nějaké sáhnu! Četla jsem například Květy slunce, Ve stínu hladiny a pár dalších titulů, ale žádný se nelíbil tolik jako právě Verše jedné duše.

Snad jako u každé poezie se vyskytnou básně/citáty, které mi nesednou. Přečtu je, zamyslím se nad nimi, ale žádnou hlubší myšlenku či poslání nebo potěšení mi nepředají. Jenže takových básní tu bylo opravdu málo. Tuhle tenkou knížečku jsem přečetla jedním dechem a určitě jsem s ní nestrávila čas naposled. Pokud rádi čtete knížky tohoto žánru, nebo máte v oblibě talentované české spisovatelky, určitě po ní sáhněte:)).


a teď, jedna má oblíbená↓

OSUD
Malá hvězda z nebe spadne,
ve váze květina,
co nikdy neuvadne.
Hebká ruka tvé vlasy pohladí,
kamarádi,
co za žádných okolností nezradí.
Nakonec čeká tě sladká pusa na líčko
a k tomu milostné psaníčko.

•spolupráce s Albatros media•

a o čem kniha vlastně je?

Kniha, kterou právě otevíráte, je o duši. O té křehké, originální, nespoutané rodící se síle dřímající v každém člověku. Je o rodině, přátelství, lásce, hudbě, tanci či zvířatech. Najdete v ní básně, co vaši duši potěší, povzbudí, pohladí i utěší. A ještě mnohem víc… Je v ní to, co obklopuje každého z nás. S mou knihou se budete radovat, milovat, plakat a prostě žít snáz! Verše jedné duše v sobě skrývají dar vnitřní síly, motivace, inspirace, imaginace i racionalizace.

Komentáře (0)

Přidat komentář