To není můj problém

recenze

To není můj problém (2022) 3 z 5 / Bookexpresss
To není můj problém

Do čtení jsem se pouštěla s tím, že knížka bude příjemná oddechovka, a moje očekávání nakonec splnila.

Příběh se odehrává ve středoškolském prostředí a hlavní hrdinka je skvělá, občas trochu drzá, ale příběh z jejího pohledu utíká hrozně rychle. Stalo se tam často ale dost nelogických a nepravděpodobných věcí (celkově je knížka založená hlavně na nich, ale s tím se dá počítat), které mi občas přišly takové divné, že se do knížky ani nehodily. Styl psaní byl ale poutavý a postavy byly zajímavé, takže i přes to, že jsem si v některých kapitolách příběh tolik neužívala, mi čtení nezabralo dlouho.

No a pokud hledáte nějakou příjemnou oddechovku, kterou přečtete hned, tak zkuste tuhle, třeba se u ní zasmějete a bude se vám líbit!

anotace:
Dokáže vyřešit
problémy všech, jen
svoje vlastní ne.

Aidden má spoustu problémů, které sama nedokáže vyřešit – její jediný kamarád se jí vzdaluje, její máma pije a jí samotné docházejí výmluvy do školy. Ale když jedné z jejích spolužaček hrozí, že se zhroutí pod množství úkolů, které si nabrala, napadne Aidden jednoduché řešení – drobné postrčení ze schodů, vyvrtnutý kotník a je po problémech. Tedy skoro, protože vzápětí se začnou hlásit další spolužáci, kteří potřebují její pomoc. A tak se
klienti hrnou jeden za druhým a její život je najednou plný drobných „zobchodovatelných“ laskavostí, dobrodružství i šance na lásku.

Komentáře (0)

Přidat komentář