Tanec za odpuštění

recenze

Tanec za odpuštění (2023) 5 z 5 / vendy6619
Tanec za odpuštění

Tohle bylo moc příjemný a nečekaný překvapeni!
Kniha se ke mě dostala v rámci spolupráce od Cosmopolis Grada. Za což jsem jim moc vděčná!
V Tanci se dostáváme k Jackovi. Kamarádovi Alexe, kterého známe z prvního dílu Haka za lilii. Dostáváme se k němu ve chvíli kdy odjeli z mistrovství Evropy zpátky na Zéland a on se musí začít vypořádávat se svým životem. A s tím co mu všechno vezme i dá.
Tanec za odpuštění se čte opravdu nádherně, lehce, svěží dovolenkova bichlicka, kterou ovšem nedáte z ruky.
Já vlastně tady ani nevím co bych měla nějak vytknout. Protože tohle bylo skvělý. Splnilo to všechno co jsem od toho chtěla. Chtěla jsem hezký, příjemný román se super postavami. Nějakou svěží oddechovou knížku se kterou si lehnu na pláž pod slunečník a nebudu myslet na nic jiného než na příběh. A to všechno jsem dostala.
Jack byl okouzlující. Někdo o koho se může Riley opřít. Někdo kdo zvládá všechny situace a zároveň se nebojí ukázat lidskou stránku!
Oproti tomu Riley v jednom momentu u mě vážně dost poklesla. Všichni víme kdo jsme četli! Ale na druhou stranu to je prostě někdo s kým bych se dokázala ztotožnit. Chovala se tak jak ji situace přinutila se chovat. I když ne vždycky! Ale všechna rizika vzala na sebe.
Musím uznat, že tohle bylo daleko lepší než Haka a ja hrozně ráda posun autorky! Protože z tohohle ho oproti Hace opravdu cítím.
A zcela upřímně asi nejvíc mě zasáhli poslední kapitoly. Ani nevím proč. Byla jsem dojatá. Slzy ukaply. Výborný dílo! Návykový!

Vydejte se společně s Jackem na jeho osudovou jízdu! Protože my stojíme za svým kapitánem!

Komentáře (0)

Přidat komentář