Tajemno a rodina Malinů

recenze

Tajemství Malinové hůrky (2022) / Callwen
Tajemno a rodina Malinů
-Ke knize Tajemství malinové hůrky jsem se dostala díky Martinu Holexovi, který mě požádal o betačtenářství. Moc blahopřeju k úspěšnému vydání.

-Kniha je o mladé dívce Lů, které její babička na sklonku života vypráví příběh o jejím románku. Lů se do rukou dostanou i dopisy a tak se snaží rozluštit tajemství, které se v dopisech ukrývá již od roku 1914.

-Hlavní hrdinka Lola, nebo-li Lů byla strašně fajn, bavila mě její dobrodružná povaha a snaha dozvědět se více. Trošku mi připomínala Lucinku z Letopisů Narnie - vlastně celá tato kniha má takový vibe, což bylo úžasné, protože Letopisy Narnie miluju.

-Nejvíc se mi líbil asi příběh té babičky víc než tě Lů. Ač nemusím moc hystorické příběhy, tento se mi líbil a Lolina babička mi byla hodně sympatická.

-Děj měl pořád co nabídnout, neustále se něco dělo, byl svižný a dobře se četl. Hodně mě bavila ta časová osa, to, jak se střídala minulost s přítomností. A myslím si, že konec se také povedl.

-Na to že tato kniha je autorova prvotina je velmi povedená a propracovaná, je vidět, že si Martin Holexa dal s příběhem práci a Tajemství malinové hůrky moc doporučuji.

Komentáře (0)

kniha Tajemství Malinové hůrky recenze