Dětská knižní novinka Duch Muchla vychází za pár dní. Měli jsme možnost si ji přečíst dříve a díky tomu vám už teď mohu upřímně říct, že tohle je fakt pecka. Pokud hledáte něco u čeho se děti nasmějí, tak tahle kniha je přesně to pravé ořechové.
V kouzelném světě se setkáváme s magickými bytostmi a s vtipnými úřednickými vydrami, které neumí vyslovovat písmeno “R”. S popletenou a zbrklou vílou Švestkou, která má však srdce na správném místě a duchem Muchlou, který má se strašením vyloženě smůlu, a tak se neustále dostává do prekérních, ale vtipných situací. Právě díky němu se dozvíme, jak krásné je jít za svými sny a nedržet se jen toho, co se od nás očekává.
S tímto milým pohádkovým mixem autorka vytvořila skvělou pohádku plnou fantazie, u které se bavily jak děti, tak já. Příběh se také dotýká témat jako je smutek a strach a ukazuje nám krásu přátelství a důvěry.
Magický příběh ošuntělého růžového prostěradla, který chytne za srdce děti i dospělé. Víla Švestka se snaží společně s duchem Muchlou splnit přání šestileté Anežky. Jejich cesta je plná legračních přešlapů, zvláštních náhod a n... více
Komentáře (0)
Marghe také napsala