Sváděj mě: Příběh plný smyslnosti

recenze

Sváděj mě (2022) 4 z 5 / VasnivaCtenarka
Sváděj mě

Óóóóóó ženy, pokud vám v životě chybí pořádný samec, který by vám rozproudil krev a dal prostor vaší sexualitě, tak vězte, že v téhle knize takového … snad i nadsamce(?) najdete. Když už takoví muži neběhají po světě (tedy alespoň v tom mém světě), tak je fajn si o nich alespoň občas něco přečíst.

Stacey Kennedy představuje první díl Sváděj mě nové erotické knižní série Phoenix, ve které nás zavede do velice luxusního erotického klubu pro ty nejbohatší lidi v New Yorku.

Rhys je majitelem tohoto tajného klubu a erotická smyslnost se stala zcela přirozenou součástí jeho života. Zoey je mladá dívka postižená traumatem, když ji ještě na škole vyfotili dva muži nahou a rozhalenou a zveřejnili tuto fotografii na internetu. Zoey si prošla peklem a sotva poslední rok školy zvládla dostudovat. Objevila však v sobě dost kuráže, aby tyto muže našla a vystopovala je. Stopy ji však přivedly právě do klubu Phoenix, ve kterém jsou tito dva muži členové. Zoey se rozhodne dát jim co proto – za pomocí svých nejlepších kamarádek se dostane do klubu taky a nechá si tam vzít věneček právě Rhysem před zraky všech členů – včetně těch dvou! Ona se jimi zlomit nenechá! Nikdy! A teď i tihle dva ví, že nebyla takovou courou, jak si mysleli. Mají jasný důkaz, že je panna!

Já osobně tyto erotické knihy čtu velmi, velmi sporadicky, takže mám málo zkušeností k porovnávání, nicméně musím uznat, že tahle útlá knížečka se četla jedna radost. Bylo to opravdu velmi čtivé a v určitých momentech i velmi vtahující do děje.

Líbilo se mi, jak autorka krásně popisuje ony erotické pasáže. Je vidět, že fantazii nebo zkušenosti má velmi bohaté a uměla nám je moc hezky předat. Zpočátku jsem měla trošku problém se do knihy začíst, protože mi hlavní hrdinka přišla zkrátka … padlá na hlavu. Copak vám přijde normální, aby dívka, která je tak silně traumatizovaná tím, že ji vidí mnoho lidí na internetu nahou a zostuzenou, se šla dobrovolně nechat opět okukovat cizími lidmi do erotického klubu při prvním sexuálním zážitku? Tohle pro mne bylo tak strašně neuvěřitelné, že mi to snad i upilo trošku krve. Ale když jsem v první třetině nad tím mávla rukou, začala jsem si čtení užívat a jen občas jsem nad tím jen zakroutila hlavou, když se autorka snažila tímto traumatem okořenit příběh. Myslím, že tohle mohla autorka trošku více promyslet a vymyslet něco uvěřitelnějšího, co by donutilo Zoey jít do erotického klubu.


Tahle jediná věc mi kazila lehce dojem z knihy, jinak musím napsat, že je to moc fajn příběh, takový milý, smyslný, laskavý, plný sexuální oddanosti.

Tempo příběhu bylo moc milé. Zbytečně se nezabředávalo do žádných kliček a autorka se velmi šikovně vyhnula hluchým místům.

Rhys byl samec, který žil život, na který běžný smrtelník není vůbec zvyklý, ale i přes jeho bolestné životní zkušenosti to byl sympaťák s krásným tělem, sexuálním umem a otevřenou myslí. Zoey by taková…. bambula. To je tak jediné, co k ní asi mohu napsat. Ale sexuálně jim to klapalo moc hezky a rozuměli si i mimo sexuální stránku vztahu.

Když to všechno sečtu a podtrhnu, byl to moc fajn oddechový příběh, který máte přečtený za jeden večer. Pro mne to bylo takové příjemné čtenářské oživení mezi těmi všemi thrillery a romány. Ono není na škodu občas popustit uzdu fantazie a nechat se přenést do míst, kde je vše dovoleno…

Tuhle knihu vám mohu vřele doporučit.

Komentáře (0)

Přidat komentář