Supernova

recenze

Supernova (2020) / Hromadaknih
Supernova

Supernova - závěrečný díl superhrdinské série Renegáti
Taky máte po prvních dvou dílech vysoká očekávání a bojíte se, že vás Supernova zklame?
Tak se nebojte, protože Supernova vás nezklame!
Od začátku do konce to byla neuvěřitelná jízda, která s mými emocemi smýkala ze strany na stranu a nikdy jsem netušila, co se skrývá za další zatáčkou. Nesčetněkrát nastaly situace, u kterých jsem si říkala, že už fakt nevím, jak se osudy postav mohou zvrátig, a co bude autorka rozebírat na dalších stránkách. Vždycky ale přišel nějaký nečekaný zvrat a už to zase jelo.
Celá série je prodchnutá až filozofickými otázkami o tom, kdo je hrdina a kdo padouch, a která cesta je ta správná k vytvoření té nejlepší společnosti.
Moc se mi líbilo, jak zde byly ukázány pohledy na věc i vedlejších postav a mohli jsme si tak uvědomit, že zkrátka nic není černobílé a vždycky bychom se na věci měli dívat i z jiného pohledu.
Během čtení celé série jsem si hlavní hrdiny Novu a Adriana neskutečně zamilovala a během Supernovy jsem byla napjatá jak struna jak to s nimi dopadne❤️
Pokud jste sérii Renegáti ještě nezačali a máte rádi superhrdiny, určitě si ji přečtěte a kdo už máte první dva díly za sebou se můžete těšit na parádní zakončení.
Za mě jednoznačně jedna z nejlepších knih tohoto roku.

Komentáře (0)

Přidat komentář