Srdcem proti zdi

recenze

Srdcem proti zdi (2022) 4 z 5 / Bookexpresss
Srdcem proti zdi

U knížek MZ mě vždycky děsí jejich tloušťka. Já nejraději čtu knížky, které mají kolem 300, max 350 stránek, no jenže... víte jak to chodí z knížkama Mariany. Vždy se do nich ale začtu rychle a baví mě.

Zatím u mě vede Kulti (naprosto se mě získal!) a hned po něm se řadí Srdcem proti zdi. Jedním dechem jsem přečetla přes 300 stránek. Málokdy, i přesto jak mě kniha baví, u ní v kuse vydržím tak dlouho. Mona Kasten ale opravdu nikdy nezklame. Líbil se mi příběh, který byl sice absolutně nereálný, ale zato originální. Ještě jsem nečetla knížku s podobným tématem, což se mi na ní líbilo asi nejvíc. Hlavní postavy jsem zezačátku moc nemusela, ale postupně jsem si k nim utvořila hezké pouto, a když jsem četla poslední kapitolu, tak jsem se musela jen usmívat. Co mi ale chybělo byl nějaký větší zvrat. Jak už jsem psala, knížka se mi četla dobře a byla poutavá, ale za celých cca 500 stránek jsem nezaznamenala nějaký větší obrat v ději, který bych uvítala, aby příběh nabral pořádné grády.


I když jsem měla ke knížce pár poznámek, můžu ji určitě doporučit. Na to, že je to slow-burn romantika se mi četla rychle a děj, přestože má od reality hodně daleko, jsem si moc užívala!

~spolupráce s Albatros media ~

Komentáře (0)

Přidat komentář