Spřízněni volbou

recenze

Spřízněni volbou (2022) 3 z 5 / Selenophile
Spřízněni volbou

Jak tak autorku známe již ze série divergence, tak víme co čekat a ani nyní autorka nezklamala. Kniha má chytlavý příběh, který čtenáře rychle vtáhne. V určitých momentech kde jsou útržky z minulosti apod. jsem se chvilkami ztrácela a bylo to trochu chaotické, ale ve finále to tolik nevadilo. Konec byl překvapivý v určitých ohledech a byla jsem z něj unešená. V knize jsou také mezi kapitolami útržky z různých výzkumů a reportáží z knihy, ty zcela upřímně nebyli můj šálek čaje, ale hezky Vám přibližují různé vztahy a chování určitých postav, takže se tam na druhou stranu hodily. Velmi jsem ocenila vývoj postav, který nechyběl a žádná postava nebyla vynechána a jejich chování se skrze příběh krásně přirozeně vyvíjelo.
Celkově jsem s knihou velmi spokojená, romantická linka, která zde byla, mi přišla v některých ohledech uspěchaná, ale tím že to bylo spíše okrajové, tak to naprosto chápu.
Příběh jako takový doporučuji ať jste četli divergenci, nebo ne. Já osobně jsem divergenci pouze viděla, ale i to mě donutilo chtít si knihu přečíst. Pokud čtete fantasy rozhodně neváhejte po knize sáhnout.
Kniha mi byla dána v rámci spolupráce jakožto humbookbloger a moc za knihu děkuji.

Komentáře (0)

Přidat komentář