Skvělá prvota, která Vám nedá spát :)

recenze

Nahota k prodeji (2021) 4 z 5 / sarkar93
Nahota k prodeji

Pokud hledáte poutavou knizku s trochu peprnejsim obsahem našli jste správně :) Na začátku se seznámíme s hlavní postavou a prostředím, ve kterém vyrůstá. Ze školních lavic a mladíkovou pubertou pak rychle dej postoupí a hlavní hrdina resi otázky ohledně svého stavajiciho vztahu, jeho problémům a následném hledání kariéry diky nenadalemu zvratu v osobním životě. Hlavní postava se přestěhuje do velkého města a potkává zde náhodne starého známého ze svého dětství. Oba dva jsou na zcesti a resi nedostatek financí. Společně pak vymysli rizikový krok pri hledani možnosti spolupráce a hlavně možného výdělku.
Přiznám se, ze tento styl běžne nevyhledavam ale tento roman jsem přečetla jedním (zatajenym) dechem :)
Je zde podrobne popsán průběh vztahu jak fyzické tak psychické lasky a taky překvapivá volba zaměstnání našeho hrdiny, která naskýtá nejednu lechtivou zápletku!
Sice se ve knížce místy objevuje par gramatických chyb, ale i mistr tesař se někdy utne a myslim si, ze muzu autora jen pochválit vzhledem k tomu, ze je to jeho vůbec první dílo :)
Knizku jsem přečetla během par dni od jejího obdržení a následně jsem ji ihned pujcila kamarádce, ktera je z příběhu také nadsena :)
Kdyby vyšlo pokračování určitě po něm sahnu. Muzu vřele doporučit! Neváhejte a společně se mnou podpořte začínajícího autora ve dnešní nelehké dobe :-)

Komentáře (6)

Přidat komentář

Formiant
22.09.2021

Jak kniha, tak recenze by rozhodně zasloužila korekturu. Na druhou stranu jsem nenašel knihu, která by takto surově popisovala erotické pasáže.

Lenka.Vílka
22.09.2021

Děkuji za vysvětlení. Mělo mi to dojít :( dík ;)


Naias
22.09.2021

To je tým, že jazyk je dynamický a neustále dochádza k posunom významov slov. Napríklad slovo recenzia dnes znamená "čo mi slina na jazyk prinesie", prípadne "mlátenie prázdnej slamy".

Lenka.Vílka
21.09.2021

Takhle se prostě místní "recenze" píšou a všem to je jedno :(

Metla
14.09.2021

Odhlédněme od faktu, že nejsem cílová skupina, ovšem při srovnání obou obsahů, pardon, "recenze" s "anotací" knihy mě napadá, zda to nepsala jedna a ta samá osoba. Stylistika slabá a množství chyb ostudné.

Naias
14.09.2021

Nemohlo by to vrelé odporúčanie obsahovať menej chýb? Takto naštylizované skôr odrádza. A tiež by sa hodilo, keby bolo obšírnejšie. Ak nerátam popis deja, zostávajú v podstate dve vety, ktoré niečo o knihe prezradia. Naozaj mimoriadne málo na recenziu.