Rivalové: Drzost a erotika, která vás nakonec chytne za srdce

recenze

Rivalové (2022) 4 z 5 / VasnivaCtenarka
Rivalové

Rody Sofie a Westona se nemají rádi! Doslova se nenávidí! A soupeří spolu od doby jejich dědečků, kdy se oba dědečkové zamilovali do téže ženy. Teď se však setkala Sofie s Westonem v hotelu Hraběnka, které jejich rodiny společně vlastní. A aby toho neměli málo, tak každá jejich rozepře okamžitě spouští elektrizující vášeň. Kdyby ten Weston nebyl alespoň tak zatraceně sexy!

Kniha Rivalové od věhlasné autorky Vi Keeland vás pohltí! Budete s nadšením přihlížet jejich hádkám a jiskřičkám, které lítají vzduchem kdykoliv se ti dva k sobě přiblíží.

Celý příběh je pro čtenáře zábavný, vášnivý, erotický a má krásný spád. Hluchá místa v knize rozhodně nenajdete. Děj se odvíjí a vy jste svědky, jak si dva lidé k sobě pomaloučku hledají cestičku, jak se jejich city prohlubují, jak se jejich důvěra prohlubuje a jak se zamilovávají. Je to milé a laskavé, i když se v příběhu tu a tam objeví vugarismus, který někdy na místě skutečně je, jindy mi přišel lehce nevhodný. Důležité však je, že to nepohoršuje hlavní hrdiny – ba právě naopak!

Přestože se jedná o celkem jednoduchý příběh, musím uznat, že vymyšlen a promyšlen byl moc hezky a uvěřitelně. To mi udělalo velkou radost, protože to nezpůsobovalo žádné vytržení z děje.

Kniha nám nabízí vyprávění příběhu ve dvou dějových liniích. První dějová linka je z pohledu Sofie a druhá z pohledu Westona. Je však pravdou, že větší část příběhu je nám předkládána z pohledu Sofie. Ale to vůbec ničemu nevadilo. Naopak se domnívám, že ty občasné kapitoly z pohledu Westona byly příjemným zpestřením, protože jsme tak mohli nahlédnout do jeho vnitřního světa.

Velmi oceňuji popis osob i prostředí. Popis byl totiž přesně tak akorát, abyste si hrdiny zamilovali a přitom abyste nezabředávali do zbytečných detailů. Ten akorátní popis hrdinů, situací a prostředí totiž dává prostor vaší fantazii. A to na knihách miluji.

Knize prakticky nemám co vytknout. Byla to příjemná oddechovka, která pobaví i pohladí po duši.

Knihu mohu s klidným svědomím doporučit všem, kteří mají chuť na něco jednoduššího, milého, laskavého, vášnivého a také romantického.

Komentáře (0)

Přidat komentář